Jump to content

Hunderørret

Members
 • Content Count

  1424
 • Joined

 • Last visited

About Hunderørret

 • Rank
  Aktiv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Og da har jeg tittet litt på 70D. Ble jeg jo enda mer usikker. De husene vi har nevnt vil uansett ta veldig bra bilder i forhold til hva jeg er vandt med. Men video biten er viktig. Vurderte å kjøpe et rimeligere hus og supplere med et videokamera i tillegg. Men, da blir det mye å drasse med på tur i tillegg til fiskeutstyr eventuelt våpen. Vil derfor foretrekke å få mest mulig i samme pakke. Planen er også å supplere enten med et GoPro eller contour kamera. Flere innspill?
 2. Bruk: Jakt morning og kveld. Ofte lite lys. Fiske. Lite lys morning og kveld. MYE lys dagtid. Filming de to foregående punkter. Makrofotografering fluebinding og akvarier. I tillegg til all "vanlig" fotografering, portretter osv. Har ingen erfaring med disse merkene fra før så jeg har ingen preferanser sånn sett. Hva gir mest for pengene, tåler litt bruk og er et hus jeg kan ha glede av i mange år. Nikon huset er jo noen år nyere og har litt bedre specs tror jeg at jeg har lest meg frem til. Hit me. Erfaringer? Plusser og minuser. Andre anbefalinger? Budsjett på kamerahus er 8
 3. Sitter i sofaen med noen kalde. Mye å feire. Leilighetssalg er ferdig. Nøkler overlevert og papirer signert i dag. Ikke bare er man gjeldsfri, (ihvertfall en stund til), men jommen har man formue også. Farlig å være her på forumet da Signerte også kontrakt på ny jobb i dag. Så nå får tirsdag være tirsdag. Skål!
 4. Hadde de bare sett på minstevannføringen nedenfor Hunderfosssen også........ Kommer kanskje fisken seg opp for å gyte!
 5. Plumbo - Møkkamann ved siden av en god og svart kopp kaffe. Siste innspurt på flytting i dag
 6. Er aldri på lang turer, men skulle jeg det så hadde jeg nok tatt med 2 stenger uansett merke. Ikke sant. Og da ta denne i sekken som stang 2 om uhellet er ute er jo ikke så dumt. Sparer en plass siden den er såpass delt opp, og penger da prisen ikke er all verden.
 7. Ikke veldig peil på dette her men hva med sånne TV skjermer til å sette inn i bil? De er vel i den størrelses orden og har vel sikkert kommet så langt at de finnes med hdmi innganger. Strøm blir kanskje stress da. Hehe. Bærbar DVD spiller kanskje?
 8. Må få prøve til sommeren igjen Tore Om de er så bra som jeg har hørt, til den prisen, 7 delt og liten plass i sekken så er de ihvertfall gull som backup stenger på tur da.
 9. Godt å høre Tore. Har kanskje ei #8 stang du kanskje kan se litt på. Var tenkt brukt til gjeddefiske men sånn gikk det. Tror plasten sitter på korka enda. TFO stang tror jeg.
 10. Veldig bra tråd. Lykke til videre med begge vann!
 11. Dette har du nok mer greie på enn meg om det var inlegget mitt du siktet til Sikkert jeg som formulerte meg dårlig med tanke på kortere kast i Gausa. Mer korrekt må vel være at det er lettere å nå fisken der og å kjøre den, enn brekket nedenfor Hunderfossen med "lettere" utstyr. Ihvertfall sånn jeg opplever det med tanke på strøm, dybde osv
 12. Men hvorfor Tore? Hvorfor? Hehe. Er det gamle gode Kong Rappala som har pratet til sin gode gamle venn i drømmene dine? Tenk på Aurvillier/Aronier, Baetiser og fjærmygg. Ginklare grunne elver med 1, 2 og 3 kiloser som lett lar seg spotte. Se de komme opp å vake. Ikke laks og 2 håndsfiske. Hører du Tore. Ikke, ikke, ikke!!!!!
 13. Nedenfor Hunderfossen hadde jeg ikke turt å stille meg til med "lett 1. håndsutstyr" Tore. Får du drømmefisken på der og den setter avgårde nedover så må du ha litt å holde igjen med. Enhåndsutstyr i f.eks. Gausa derimot. Kjenner et par av de som legger noen timer der hvert år og sånn som jeg har skjønt det på de bruker de mye 1. hånds. Vært med et par turer oppover der. Rolig stilleflyt med noen fine kulper. Han ene tok vel en 2 kgs på tubeflue og stangklasse 3. Trenger liksom ikke å kaste sluken, eh nå mente jeg flua så langt der. Hehe
×
×
 • Create New...