Jump to content

hoje

Members
 • Posts

  1545
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hoje

  Shimano Freestone

  FS-805, den som den gang var mest populær. Noen som har interesse for denne? Jeg kjøpte den ny og har stort sett brukt den til litt plenkasting, fremstår som ny bortsett fra noen merker på tuben. Tenkt pris = 2500,- Dette skal være den siste stanga som ble solgt som ny.
 2. 1. generasjon av Helios, selger denne da den ikke blir brukt. Stanga er vel ganske strøken og bærer ikke preg av å ha vært særlig brukt. Tuben har litt merker fra transport. Kan sende bilder. Ønsker 3 høvdinger for denne, ta eventuelt kontakt på pm. Hilsen Hans Jørgen
 3. Veldig gode nyheter dette og jeg er selvfølgelig med. Har heller ingen problemer med fullt navn, det har reddet mangt et forum.
 4. Flotte bilder Terje, kjekt å ha noe å pusle med når fisket ikke funker. Ønsker meg et macro-objektiv med autofokus og en god blits, har bare et gaaammelt 100mm manuelt.
 5. Kameraet ditt er vel værtettet, vil du ødelegge værtettinga med noe plastræl?
 6. Har dere selene på utsida av jakka?
 7. Jeg synes Villmarksmessa har blitt kjedeligere for hvert eneste år og det har jeg sagt siden lenge før de flyttet fra Sjølyst . Allikevel pleier jeg å stikke innom, fungerer vel som en vekker for sesongen for min del. Akkurat i år er jeg litt usikker, reiser vel dersom jeg er ferdig med å montere kjøkkenet.
 8. Har uthevet det jeg tror er gjeldende for mine fluer.
 9. Jeg kan forstå at man er merkelojal dersom man får betalt for dette, ellers synes jeg hele problemstillingen blir fullstendig meningsløs. Hvorfor skulle man ellers være merkelojal?
 10. Det største problemet i denne saken er grunneiere som samtidig sitter i ledende posisjoner i kommunen. Dette er grunneiere som vil håve inn millioner dersom det blir utbygging. I denne saken har det foregått mye grums. Forøvrig veldig hyggelig at fylkeskommunen sier nei, det samme vil vel også fylkesmannen gjøre.
 11. Er ikke dette et pimpa Sony-camera da?
 12. Den er solgt, men dessverre ikke til meg. :'(
×
×
 • Create New...