Gå til innhold

Majoren

Members
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det norske herrelaget i fotball....
  2. Loop evotec MF #5, med guideline costal wf5... en helt ny stang....men du verden så bra den funker for meg.. Drømmebilen er en Aston Martin DB9..i mørkeblå metallic takk...Men idag kjører jeg Skoda, og vet du...den funker som bare juling ..ikke er det 4x4 heller..
  3. Sitter på jobb, drikker kaffe, surfer på FFS-forumet...frem til lunsj tenker jeg!...etter lunsj er det inn på youtube og se på kaste-filmer, staffan, og andre godsaker....så er det plutselig helg!
  4. Jeg trodde dette var "Gjeddeland"? Kanskje jeg skulle ta en tur dit endag..? Har aldri fisket i Sverige, noen som vet regler her, og fisketid?
  5. Dra til Nord-Norge.. I indre Troms! Under 30 min til Bardu-elva, Målselva,Dividalselva,Rostaelva, samt masse små vann og mindre elver. Alle med ørret og laks! Jeg påstår det er Norges fluefiske-eldorado! Heldigvis har jeg gode kontakter der oppe så jeg vet hva jeg snakker om (for engangs skyld). Vet det ikke er nærme Oslo, men veldig verdt 1 time og 40 minutter med god kaffe og hyggelige flyvertinner mer
  6. Selv er jeg så heldig å ha en fluefiskende kone, så her i gården må nok begge sitte med "kluten". Så jeg er vel nokså heldig! Vi har mye kos og morro ved elva!...og krangler litt om hvem som skal fiske først på fisken....desverre har hun ett blikk som hun bruker i disse situasjonene..og det medfører at jeg taper hver gang!!
  7. Hei Andre..Takk for linkene. Jeg er litt ny på forumet her, så jeg visste ikke du var her.. Kunne kanskje spurt deg direkte men..ok, da vet jeg hvertfall at jeg får tak i!! Tusen takk!
  8. Beklager, jeg så faktisk ikke posten til Skarpen! Men ok..bra! Da skal jeg få sendt en mail. Takk for hjelpen alle mann!
  9. Takk for linker....ser det er 1 av filmene som er utsolgt ....(må jo ha hele serien ) Men finner ikke noen link for kjøp av disse filene på siden?...Nettbutikken er bare bindeutstyr?....eller ser jeg helt feil?
  10. Hei, Noen som vet om disse filmene er å oppdrive noe sted? Har lettet men ikke funnet.
  11. For å svare på trådstarters post: Jeg er en nybegynner selv, men jeg tror kanskje du angriper problemet litt feil? Du skriver at du har noen kast som er bra, men stor sett sliter du med å kaste...Da regner jeg mer du snakker om lengde?..Jeg hadde det på samme måte i starten. Jeg fant snart ut at det kanskje ikke var noe som het feil stang? Jeg er så heldig å kjenne en kar , som har kastet mye med flue i endel år, Jeg fikk han med på en tur, og fikk han til å se hvordan jeg kastet. Han fant etterhvert småfeil som vi rettet på, og jeg trente hver dag, og det gikk bedre og bedre...og idag kaster jeg helt greit...så til poenget: Jeg tror IKKE man trenger å kjøpe nye stang/stenger før man vet at kasteteknikken sitter!! Jeg tror at du skal være veldig god, nesten prof for å fiske med stenger til nesten 10.000..Selv hadde jeg en stang til 1.500 (guideline) som jeg fremdeles har...og jeg kaster godt med denne, den er 4-5 år og virker helt toppers til MIN kastestil... Så før du bruker mye penger på stenger, vær sikker på at du har kasteteknikken inne!!...Hvis ikke vil du ha akkurat samme problem med den nye stangen..Nå kan det være at din kastetteknikk krever en type stang....men dette må du prøve ut..Jeg gikk i den fella og kjøpe ny stang, uten at kaste-teknikken var til stedet, og hadde like mye problemer med ny stang. Da kan jeg garantere at frustrasjonen bare blir enda verre!!! Jeg ser flere legger ut om Sage, G.Loomis, og andre "dyre" stenger, og det er jo knallgode stenger!!......men jeg tror også disse gutta har teknikken inne..så før du kjøper ny stang...være sikker på at du kan kaste riktig! Gå på kurs, les bøker, og tren og tren og tren...og vips, for alt du vet har du allerede gode stang/stenger.. ...bare en tanke fra min side...
  12. Majoren

    Polyleader

    Ok, Da blir snelleoppsettet som følger: Backing-->fluesnøre(helline)-->Polyleader---evnt skjøte på litt fortom-->flue?
  13. Majoren

    Polyleader

    Hei og takk for svar. Da ser det ut til at det er verd ett forsøk
  14. Majoren

    Polyleader

    Hei, er helt ny på forumet og har ett spm...takk for ett kjempefint forum for oss nybegynnere.. Jeg har fått forslag om å bruke Polyleader foran en hel-line...sikkert bra det, men hva er grunnen? Personen sier at en Polyleader presenterer flua på en annen måte en vanlig fortom--at den rulles ut på en annen måte? Kan noen av/bekrefte dette?
×
×
  • Opprett ny...