Jump to content

MartinH

Members
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

 1. Grattis! Var ute en tur selv i dag, men uten et eneste napp....
 2. Jeg tenkte meg en tur ut å sjekke litt rundt i morgen. Så hvis det er isfrie områder på hvaler så ender jeg mest sannsynlig opp der vil jeg tro!
 3. Noen som vet om det er is i skjebergkilen og torsnes området? Merker det klør i kroppen etter å fiske om dagen!
 4. Utrolig kult bilde! Ser ut som et reklamebilde for stikka
 5. Dette bildet passer jo til ukens tema. Tok bildet med canon 550D
 6. Kul video! Deilig å se på i høstmørket! ;-)
 7. Gratulerer med fin fisk! Jeg var ute en liten tur før det ble mørkt i dag. Det ble 2 småtasser, begge tok på rosa reke.
 8. Jeg fikk de 1200 krokene fra hongkong i dag. Virket veldig fine egentlig Men som nevnt tidligere er størrelsen på krokene omvendt, altså 3 er de minste og 14 er de største. Er det noen andre av dere som har disse krokene som vet feks. hva nr. 3 er i "vår" nummerering?
 9. Takk Ja da binder jeg opp noen med brune kropper også! Takk for tipset!
 10. Da var bindinga igang Startet med F-fly og Once and away i litt forskjellige størrelser. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
 11. Den boka skal vurderes når jeg skal kjøpe julegave til meg selv ;-)
 12. Kjempe fin video! Veldig lærerikt og inspirerende for meg som er en uerfaren fluebinder.
 13. Da vet jeg hva jeg skal starte med Takk for hjelpen
 14. Jeg er fra østfold. Så det blir vel å prøve seg i skogs vanna først her nede. Men i sommer skal jeg på hytte i både hemsedal og trysil
 15. Jeg har bare fisket SØ hittil, men tenker meg nå å begvege meg inn i tørrflue verdenen. Elver, skogsvann og vakende ørreter Jeg skal bruke vinteren til å binde opp tørrfluer. Utruste meg godt før sommeren. Men jeg har som sagt ikke fisket med det enda, og jeg aner jo ikke hvilke fluer jeg burde begynne med. Jeg ser det er masse mønstre og bindevideoer men hvilke fluer bør jeg velge. Hva er et "must" i tørrflueboksen?
×
×
 • Create New...