Gå til innhold

Jofa19

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jofa19

  1. Et og annet tips til lettere sekk på fjellforum.no: http://www.fjellforum.no/tags/forums/lettpakking/
  2. Jeg har denne fra Norrøna http://www.norrona.com/Products/7015-12/fj-r--flex1-pants-m. Trenger ikke belte og er passe lang i føttene. I tillegg er det lufting med netting ved låra. Behagelig å ha på seg, men er ikke helt vindtett. Finnes i ulike farger. Liker også G1000 buksene til fjellräven. De er mer vindtette og tørker raskt.
  3. Jeg har med vadere :-) på snaufjellet. Vurdere selvfølgelig vannene, men som Johan sier så er det fine langrunne vann i Eksempelvis Børgefjell. Hadde tidligere et par Simms lettvektsvadere, men i år så ble headwater vaderne med. De er halvkiloen for tunge, men betaler seg i varme:-) vadere når man først vader. Vil nok vurdere behovet utfra målet med turen og hvilke vann og elver man skal besøke. Men vaderne har bestandig blitt brukt de gangene de har vært med :-)
  4. Jeg har i de siste årene brukt to telt på ulike fjellturer. Et tremanns Fjellheimen Superlight 3 Camp og et Hilleberg Nallo 2 GT (2,6 kg). Teltene har jeg brukt alene eller sammen med barna Er kjempefornøyd med Nallo teltet. Stort fortelt, to innganger og "god plass" til to voksne (alt er relativt og må vurderes mot ekstra vekt). Ganske bra plass i Superlight 3 også, men 600 gram lettere. Ville kanskje sagt at dette er et tomannstelt hvis vi snakker voksne. I tillegg virker Superlight'en skjørere, og jeg er litt spent på hvordan det vil oppføre seg i skikkelig dritvær og dårlig pluggfeste. Alt i alt blir det et valg mellom Plass, Pris og Vekt. Lykke til! http://www.helsport.no/no/produkter/TELT/_Pro/Fjellheimen_Superlight_3_Camp http://hilleberg.se/sv/product-family/nallo-nallo-gt
×
×
  • Opprett ny...