Jump to content

vanntur

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

About vanntur

 • Rank
  Viderekommen

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.vanntur.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 • Fornavn
  Peter
 • Etternavn
  .

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Bounce, Du har rett at det staves Kenney, så har jeg endret dette Så lenge stengene ikke er solgt har du muligheter...! Om du er seriøst interessert, kan vi godt avtale noe.
 2. Har mer eller mindre knekt min Epic 686 ved å tråkk på denne og må finansiere noe nytt...
 3. Hei, Har alle rede funnet en men kan godt kjøpe flere om prisen er riktig. Kom gjerne med pris forslag Hilsen Peter
 4. Ønsker å kjøpe spole(r) til danielsson dryfly
 5. Danielsson Dryfly med Orvis Clearwater WF5F. Fin snelle ... nå bare håpe på litt bedre vær
 6. vanntur

  Loop dryfly

  Jeg har en Ross Gunnison G2 pre 1998 som er i veldig god stand og lite brukt. Kan det være noe?
 7. Ønskes kjøpt: Spole(r) til Scientific Anglers LA 2 678
 8. Jeg har flere (3) Scientific Anglers LA 2 456 og kan nok selge en. Snellen er nesten samme som Orvis Battenkill Large Arbour III bare bedre. Vi blir nok enige om prisen om du er interessert. Innlegg starter har vært innlogget flere ganger siden jeg lagt til svar, og har ikke svart. Trekker tilbudet.
 9. Nesten 10 kilo ord og bilder på finn til en hyggelig pris! Gleder meg til å hente dem på posten!
 10. vanntur

  .

  Har kjøpt en Helios 2 9' #5
 11. Takk Lars P og Roaas! Siden det er tidlig i planleggingsfase holder jeg alle muligheter åpen. Jo mer info jeg klarer å finne, jo bedre jeg kan planlegge turen. Skjønner godt at folk holder plassene hemmelig, men navn på vassdrag eller område, liksom du skriver "utover langs kystene" er velkommen også Hilsen Peter
 12. Hei, Neste fiskesesong har jeg tenkt å ta en tur til Finnmarksvidda i midten av august. Er det noen der ute som vil dele i hvilket vassdrag, elv eller område de har fisket og hva som var resultatet. Det er mange som viser til fine flotte turer men ingen vil røpe i hvilket område de har vært, dessverre. Jeg er spesielt interessert i Harr, Røye og Ørret og område jeg tenker på er vest for Kautokeino, men er åpen til tips. Turen skal være til fots og vare over en uke, men mindre en to, og kan tenke å leie transport inn i området. Om dere ikke vil svare på forumet vil jeg gjerne ta imot PM, jeg garanterer hemmelighold og gir tilbake melding. Avhengig av reaksjoner på dette innleg skal jeg lage en tur oppsummering med eller uten plassreferanser. Venter spent .... Hilsen Peter
 13. Er ute etter boka, men klarer ikke å finne ei eksemplar.
 14. vanntur

  .

  Legger ut igjen om noen år.
 15. Jeg vet om en rømning i nærheten av Rena. Det var der, mange hundre regnbueørreter fikk friheten etter at en liten sideelv flommet over i en "lukket" fiskedammen. En kompis som hadde en liten dam nedstrøms fikk mye gratis fisk dette året... Om de klarer eller klarte å reprodusere vet jeg ikke.
×
×
 • Create New...