Jump to content

arnetob

Members
 • Posts

  153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

arnetob last won the day on April 12 2014

arnetob had the most liked content!

Reputation

14 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan kanskje byttes mot annet strøkent #4 snøre, rop ut!
 2. Kun prøvekastet litt på plen, selges med eske og spole. 300kr + frakt. https://www.rioproducts.com/products/floating/rio-grand
 3. St Croix Imperial 8'6" #5 4-delt, Vision XLA Hard 5/6 med SA AirCel #5 selges. Utrolig bra stang og snelle snelles med ferdig montert backing og snøre. Brukt kanskje 2-3 ganger pga nytt oppsett i klasse 4. Nypris på snellen alene er 4000 kr...Alt tilbehør følger med, og garantikort er ikke fylt ut. Ønsker serriøse bud!
 4. Tusen takk for tips alle sammen! Skal nøye ut når jeg får tid! Kan også være interessert i brukt hvis noen har noe bra å selge!
 5. Sikkert spurt om før, men.... På utkikk etter en #6 stang jeg kan bruke til å starte med streamerfiske etter ørret, samt sjøørret i havet og litt andre arter for fun Må være enkel å kaste med for noen som ikke er helt veteran i gamet! Har en Hardy Zenith #4 som jeg bruker til ørretfiske, så ønsker kanskje å prøve noe som har en litt "annerledes" feeling til denne stangen
 6. Hva betalte du for den? Tror nok du kommer til å bli fornøyd! Lærer osx ganske fort
 7. En macbook pro 15 er nok perfekt for deg da. Da får du både kraft nok + sykt bra skjerm. Jeg var i samme situasjon som deg når jeg skulle oppgradere, og tok sjansen på en macbook pro 13. Aldri vært borti mac før, men tok ikke lange tiden å bli vandt til alt.
 8. Skal brukes til streamerfiske etter ørret og røye på fjellet, samt sjøørret osv i havet Må være lettkastet da jeg ikke er så erfaren, og skyte langt uten å ha mye line ute. Er LTS X1 9' #6 bra for en tusenlapp?
 9. Jeg tror det er bedret. Gjorde et kjapt søk på forumet her og så at det var mange som klagde på minnet. Men kom også utrolig mange fornøyde kommentarer om at snøret også har holdt veldig lenge, så tror nok det er ordnet
 10. De streamerne jeg har er bare lette. Ikke noe gjeddefluer akkurat. Type muddlere osv. Eneste jeg er usikker på er hvilket snøre jeg burde satse på. Heller litt mot Master Stillwater da det faktisk finnes i klasse 4.
 11. Etter å ha lest litt rundt har jeg et par snører jeg vurderer: SA Mastery stillwater (Fåes i #4, litt usikker på synkekrad) Rio Outbound coldwater (Minste vektklasse #5, klump på 210 grains (13.6 gram) SA Mastery Textured Streamer Express (Minste vektklasse #5) Rio InTouch deep 3 Veldig usikker på hva som kan passe stangen min best og hvilken som er mest lettkastet. Etter hva jeg har sett på youtube er Rio Outbound meget lettkastet og skyter sykt langt uten å ha mye snøre ute.
 12. Har tenkt på det en stund, og kommer nok til å gjøre det. Da kan jeg også bruke den til sjøørret og havfiske...Men ser jo at det finnes mange synkeliner til wf4, så må jo kunne brukes. Har også lest at stanga mi tåler det meste, også tyngre snøreklasser!
×
×
 • Create New...