Gå til innhold

arnetob

Members
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av arnetob

  1. Kan kanskje byttes mot annet strøkent #4 snøre, rop ut!
  2. Kun prøvekastet litt på plen, selges med eske og spole. 300kr + frakt. https://www.rioproducts.com/products/floating/rio-grand
  3. St Croix Imperial 8'6" #5 4-delt, Vision XLA Hard 5/6 med SA AirCel #5 selges. Utrolig bra stang og snelle snelles med ferdig montert backing og snøre. Brukt kanskje 2-3 ganger pga nytt oppsett i klasse 4. Nypris på snellen alene er 4000 kr...Alt tilbehør følger med, og garantikort er ikke fylt ut. Ønsker serriøse bud!
  4. Tusen takk for tips alle sammen! Skal nøye ut når jeg får tid! Kan også være interessert i brukt hvis noen har noe bra å selge!
  5. Sikkert spurt om før, men.... På utkikk etter en #6 stang jeg kan bruke til å starte med streamerfiske etter ørret, samt sjøørret i havet og litt andre arter for fun Må være enkel å kaste med for noen som ikke er helt veteran i gamet! Har en Hardy Zenith #4 som jeg bruker til ørretfiske, så ønsker kanskje å prøve noe som har en litt "annerledes" feeling til denne stangen
  6. Hva betalte du for den? Tror nok du kommer til å bli fornøyd! Lærer osx ganske fort
  7. En macbook pro 15 er nok perfekt for deg da. Da får du både kraft nok + sykt bra skjerm. Jeg var i samme situasjon som deg når jeg skulle oppgradere, og tok sjansen på en macbook pro 13. Aldri vært borti mac før, men tok ikke lange tiden å bli vandt til alt.
  8. Skal brukes til streamerfiske etter ørret og røye på fjellet, samt sjøørret osv i havet Må være lettkastet da jeg ikke er så erfaren, og skyte langt uten å ha mye line ute. Er LTS X1 9' #6 bra for en tusenlapp?
  9. Jeg tror det er bedret. Gjorde et kjapt søk på forumet her og så at det var mange som klagde på minnet. Men kom også utrolig mange fornøyde kommentarer om at snøret også har holdt veldig lenge, så tror nok det er ordnet
  10. De streamerne jeg har er bare lette. Ikke noe gjeddefluer akkurat. Type muddlere osv. Eneste jeg er usikker på er hvilket snøre jeg burde satse på. Heller litt mot Master Stillwater da det faktisk finnes i klasse 4.
  11. Etter å ha lest litt rundt har jeg et par snører jeg vurderer: SA Mastery stillwater (Fåes i #4, litt usikker på synkekrad) Rio Outbound coldwater (Minste vektklasse #5, klump på 210 grains (13.6 gram) SA Mastery Textured Streamer Express (Minste vektklasse #5) Rio InTouch deep 3 Veldig usikker på hva som kan passe stangen min best og hvilken som er mest lettkastet. Etter hva jeg har sett på youtube er Rio Outbound meget lettkastet og skyter sykt langt uten å ha mye snøre ute.
  12. Har tenkt på det en stund, og kommer nok til å gjøre det. Da kan jeg også bruke den til sjøørret og havfiske...Men ser jo at det finnes mange synkeliner til wf4, så må jo kunne brukes. Har også lest at stanga mi tåler det meste, også tyngre snøreklasser!
  13. Takk for det, skal nok prøves i mellomtiden Men jeg vil etter hvert kjøpe eget oppsett til streamere, for å komme enda lengre ned under overflaten. Tenkte også det blir lettere å kaste langt i vind på fjellet med eget synkesnøre, kanskje å ta en klasse over stanga for å skyte lengst mulig ut
  14. Okei, da blir det vel en hel synkeline. Men da burde jeg også kjøpt ny spole til snella mi, nautilus fwx #5/6. Blir litt dyrt da Men må vel det, da det er litsomt å skifte line mellom hver situasjon. Noen som har anbefalning på snøra da?
  15. Blir ikke streameren å komme for høyt mot overflaten da siden jeg bruker flytesnøre? Tenkte når jeg drar den inn med litt fart.
  16. Bruker en hardy zenith 9' #4 med SA GPX sharkskin til vanlig tørrfluefiske. Vil begynne å fiske med streamere, men hvordan blir det med stanga jeg har? Jeg vet det finnes synkesnører, sink tip, men hørte noe snakk om synkeklump? Noe man knyter på flytelina og kaster som vanlig? Trenger tips til hva jeg skal kjøpe.
  17. Takk Er nok det sykeste jeg kommer til å oppleve. På tørt på lokalfjellet
  18. Fra forrige pers på 800gram er det ca 3 kilo opp til den nye
  19. Er denne verdt penga? Husker folk sa den var mangelfull når den kom for 2 år siden, men er forhåpentligvis oppgradert noe siden da! Jeg har 0 peiling på insekter, klekking osv, så en bra app til slikt hadde vært til hjelp. PS: Noen her inne som bruker fishbrain? Ser ganske genialt ut, Norge er et av de mest aktive landene
  20. Blir rått! Bruker som regel å holde med Italia, men tror jeg går for Argentina i år da jeg syns Messi fortjener en VM-pokal
  21. arnetob

    Skjera?

    Hvor stort er fluefiske.net i forhold til denne siden? Da jeg startet med fluefiske fant jeg og skjønte at disse to sidene var de to største for fluefiske-forum i Norge. Jeg lagde bruker på begge, men fant ut at jeg likte meg best her. Virker ganske dødt her for tiden ja, kan jo være flere grunner. Det har jo blitt ganske mye mer populært med fluefiske blant den yngre generasjonen de siste årene, og spesielt foto/video innenfor sporten. Kanskje prøve å rekrutere flere hit, og forbedre media-tilbudet her? Vet ikke hvordan helt konkret, men finnes kanskje en lettere måte enn å lage en ny tråd og poste link der.
  22. Det er veldig mye vadere for pengene etter hva jeg har hørt. Spesielt for oss som handler fra USA. 1600kr kontra 3600 i Norge, og hvis du kjøper sko eller jakke, eller hva som helst annet, kan du handle fra feks stillwaterflyshop og få gratis frakt for kjøp over 385 dollar. Veldig bra butikk. Jeg har enda ikke kjøpt sko, men det er vel bare å finne noe billige greier?
×
×
  • Opprett ny...