Jump to content

Randolken

Members
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

Reputation

8 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/user/Randolken

Profile Information

 • Interests
  Avkobling i naturen!

Recent Profile Visitors

992 profile views
 1. Takker for tips dere! Da begynner jeg med en rød loppe og tar det derfra i bukter og viker. Og går over flere plasser og sjekker forhold. Skitt fiske!
 2. Kaldt vær, kaldt klart vann. Hvilke fluer foretrekker dere da? Er det sydvendte bukter som må sjekkes eller? Fiske grunt eller dypt?
 3. Takk for ett flott og informativt svar. Og den linken var utrolig bra. Mange takk! Skitt fiske!
 4. Noen som har erfaring med denne "Cutthrout goby" i sjøen i Norge? Er en danske som har mønsteret tror jeg, så det har blitt en etterlikning dette. Prøvd den en gang, kun ett kraftig lugg men ikke noe landa fisk. Men fin flue.
 5. Randolken

  Tanglopper

  Kan en kalle dette loppe? Var litt inspirert av denne Red Tag. Ikke fått prøvde denne ennå i sjøen.
 6. Ingen nei...da blir det ikke dette snøret som skal testes.
 7. Kan tråd som benyttes til symaskiner brukes til binding av fluer til saltvann? Hvilken tykkelse er vanlig på tråd til sjøfiske?
 8. Hvilken tykkelse på bindetråden bruker dere på disse fluene til sjøørret? Ett merke på tråd som dere foretrekker fremfor noe annet?
 9. Fisket en del timer til det ble mørkt i går, ikke en sjøørret. Fikk en del sei og makrell så lurer på om det er på tide å komme seg innover i fjordene. Eller? Kan nok tenke at det som satt på fortommen heller ikke var det som skulle passe, men ikke alltid så lett å finne riktig flue men er jo det som gjør det spennende.
 10. Noen som bruker Cortland nordic Sea Trout 444 Classic på sjøørretfiske? Hvilke erfaringer har dere med denne lina? Ser at det blir skrevet at den er lett og det anbefales å gå opp en klasse, stemmer det med deres erfaringer? Hvordan er denne sammenliknet med Cortland 444 Classic Camou?
 11. Noen som bruker Cortland nordic Sea Trout 444 Classic på sjøørretfiske? Hvilke erfaringer har dere med denne lina? Ser at det blir skrevet at den er lett og det anbefales å gå opp en klasse, stemmer det med deres erfaringer?
 12. Clouser Minnow i hvit og rødt, når kan den benyttes?
 13. Er det slik at når vannet blir kaldere og kaldere jo lengre inn trekker fisken? Lest mange innlegg og gått gjennom mange sider her, men av og til når en er litt opptatt så lønner det seg å spørr og så komme tilbake og se. Ikke alltid jeg har tid til å søke meg gjennom 837 sider. Men gjør det og anbefaler det sterkt til andre nybegynnere og.
 14. Hva er de erfarne sine tips til oss nybegynnere nå utover høsten når det gjelder fluevalg og steder en skal oppsøke? Takker for alle tips og råd.
 15. Når dere velger backing til sjøørretfiske, hva ser dere etter da? Hva skal det tåle? Bør en ha 30 lbs eller 20 lbs?
×
×
 • Create New...