Jump to content

omgflim

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by omgflim

 1. Hei folkens - og tusen takk for svar! I den grad det betyr noe så er det snakk om en Epic 580. Det er en glassfiberstang, og den har dermed en dypere flex enn eksempelvis Sage One (jeg opplever dem som veldig ulike, har testa en One en gang). Bruksområde vil være mindre elver med mye overheng, hvor jeg trenger mer distanse enn jeg klarer med et vanlig snøre. Kunne selvsagt ha jobbet med teknikken, men det er jo vel så gøy å teste en ny snørekombo... Overhodekast av passabel kvalitet hadde vært en fin bonus, men ingen nødvendighet. Jeg lurer på om jeg legger meg like over anbefalinger da, og lander på rundt 200 grain inkludert tupp - det er den minste jeg finner her: http://www.scientificanglers.com/product/skagit-lite-head/ Ønsker meg noe kort, da stanga bare er 8 fot og jeg generelt trives/kaster bedre med korte klumper (det var denne teknikken, da...). Tar fortsatt imot innspill eller anbefalinger, om noen skulle ha flere perspektiver å by på!
 2. Hei! Jeg har en stang som har et grain window på 130 til 155 grains. Jeg ønsker å teste et skyteklumpoppsett til denne. Hvor tung bør klump+polyleader til denne være? Registrerer at oppsett for enhånds spey ofte er tyngre enn anbefalt snørevekt. Er 200 grain totalt et greit utgangspunkt? Har lite greie på dette, så alle innspill mottas med takk. Ikke mulighet til å få testa før jeg kjøper, så...
 3. Dette ble helt sykt pent! Takk for bilder og inspirasjon!
 4. Ønsker å kjøpe en Eikre Varius i #7, helst sølv (brun vurderes). Bør være i fin stand, men kosmetikken er ikke avgjørende. Åpen for andre forslag, bør være noe ikke ekstremt dyrt som kan sitte greit på en Fluvius 9.6' #7. Brukes til SØ og laks.
 5. omgflim

  Stenger

  Hei! Har du bilder av Hardy glass? Tar gjerne forslag på en passende snelle og line også, om du har noe front som passer.
 6. Hehe, jeg binder ikke heller... så ett eller annet må jeg få begynt med, definitivt. Har to Hørgren-stenger også, litt tilfeldig. En Ijuin og en no-name asiatisk en. Det er kanskje hans stenger jeg liker aller best, men han tar jo ikke bestillinger som sådan, så da var det kult å kunne bestille fra George.
 7. Haha, jeg er positiv til avsporinger! Jeg kan avspore enda mer med å snikskryte av at det er denne stangen det dreier seg om: http://tightloopflyrods.blogspot.no/2016/08/another-epic.html?m=1 Har lyst til å bygge selv neste gang, men sliter med å finne tid. Synes Blue Haloen din ble utrolig bra!
 8. Takk for innspill! Barrio er på blokka uansett (som flytesnøre), og de er jo velsig rimelige. God idé! Får testa Rioen i morgen, gleder meg.
 9. Takk! Har et Coastal på syveren, liker det kjempegodt.
 10. Det skal jeg, i alle fall før det blir tur. Bare ønsker å høre andres erfaringer i tilfelle noen ønsker å dele.
 11. Hei! Trenger innspill på intermediateline til sjøørretfiske med min Epic 580. Aner ikke hvor jeg skal begynne - fikk stanga i går, skal på fisketur om noen dager og har begrenset med tid til å prøvekaste. Åpen for alt av forslag! Fint om det er noe forholdsvis greit tilgjengelig og ikke koster 1000 spenn. Bonusspørsmål: Har en Rio Outbound Short #6. Vil den funke sånn tålig på denne stanga? Skal prøve å få testa, men kanskje noen her alt har gjort det! Kunne da klart meg med denne første tur og hatt bedre tid til å finne line i etterkant. Takker for alle innspill!
 12. Støtter Echo, det er fine stenger. Jeg eier ikke en, men har testet, og skulle gjerne hatt en. Ellers er Redington Butter Stick et alternativ, den blir muligens noe dyrere enn budsjettet ditt med frakt og toll. Jeg har den i #2, den er riktig god og veldig fintfølende. Jeg klarer 15 meter med den om det er god plass til baksleng og helt vindstille... og da mener jeg helt vindstille. Hører ellers mye fint om Diamondback sine Meeker-stenger. Også noe dyrere.
 13. Nydelig! Har selv lyst på den rosa i samme klasse, bare for å jåle til kosefisket maksimalt.
 14. Double taperen tenkte jeg på. Vi kan jo snakkes om du ikke får solgt det samlet?
 15. Har en orvis access i og en battenkill mid-arbor ii om interessant.
 16. Noen som har en slik liggende de vil kvitte seg med? Gi lyd!
 17. Har en Sage Click II som jeg bruker på min egen Butterstick #2. Kan sende bilder om interessant.
 18. Ønsker å bytte min Lamson Guru 3 med ekstra spole mot en Eikre Varius. Gjerne med ekstra spole den også, og gjerne en eller begge i #7, helst sølv. Gi lyd her eller på PM!
 19. Bump. Kan vurdere en sort Sage Click også. (Og nå kan jeg motta PM.)
 20. Hei! Hva slags snører passer på denne?
 21. Den er god! Sender så snart jeg har anledning, senest mandag.
 22. Noen som har en Hardy Featherweight eller en Orvis CFO i størrelse II eller III de vil kvitte seg med? (Har nylig betalt kontingent, så ingen PM foreløpig)
×
×
 • Create New...