Gå til innhold

Jostein Dale

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Jostein Dale

  1. Har aldri fiska etter, fått eller faktisk sett ein Harr så valget var ganske enkelt
  2. Vert plaga med ein del betennelser i høst å ikkje fått fiska noke etter sjøørret. Litt ekstra kjedelig når eg ser dei hopper fra stueglaset.. Men nå er armen begynt å bli bra, så til helga blir det utrygt å vere fisk :D
  3. Fluestang og snelle i julegave til fosterbror min på 12
  4. Har tenkt å gjere det samme med halve verkstaden min i kjellaren til vinteren. Ta eit bildesøk på google etter "fly display" så finner du nok litt inspirasjon (bilde lånt fra google)
  5. Hei godtfolk Tenkte å prøve meg etter sjøørreten og fikk tak i ei vangen stang billigt. Det er ei superior 601. 9,6 fot i klasse 7-8. Snøreopsettet som fulgte med er gammelt og dårligt, og siden eg er ny på sjø fiske ( pleier vanligvis å luffe på fjellet med fluestang) håpte eg at noken her inne kunne gi meg noken hint om ka snører som kan passe til denne stanga og sjøørret fiske?
  6. Fikk 5 bokser med fluer i posten idag som er kjøpt på Facebook auksjon. Gleder meg til å få teste dei!
  7. På veg til Gol for helga med madammen og svigermor. Tok med fluestang og vadere av gammel vane . Er det noken plasser i området som er fint å fiske? Skal bo på Gol camping
  8. Vadejakke og neoprenhansker. Nå kan høsten bare komme
  9. Min første post på dette forumet blir i denne tråden, sia eg fant forumet da eg skulle google mitt siste kjøp som er vadere Valget falt på Rapala Aqualex vadebukse og Rapala vadesko.
×
×
  • Opprett ny...