Gå til innhold

aasern

Members
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Kjempefin tråd det her Terje. Masse god info å få her. Har enda tilgode å stifte bekjentskap til Renaelva. Fyll gjerne på med hvordan det står til med årets fiske! Regner med at jeg tar meg en tur ved første anledning Ble ikke lite forventningsfull av å lese om fjordårets sessong!
  2. Sikker på at det ikke var en Abbor da!? Har opplevd at jeg har kasta hele flueboksen min etter en fisk som tilsynelatende har gått å frotsa i overflata. Da jeg klarte å nærme meg fisken oppdaget jeg at det var en jævel av en abbor!
  3. aasern

    Møtte veggen

    Konge. Da er Førsteman i boksen. Er det noen som tror det kan ha noe å si om man farger dem med sprit tusj? Kan fisken kansjke få en avsmak på det?
  4. aasern

    Møtte veggen

    Morsomt å lese det du skriver tm. Det er akkurat som jeg skulle sagt det sjøl!! Null innsekter på overflata og masse vak. Hvilken str. binder du dem i?
  5. så i Oppland arbeiderblad om to karer som hadde hatt et kjempefiske der for litt sida(utgave denne uka en gang). Ingen av de 60 fiskene satt tilbake selvfølgelig :!:
  6. Bruker Vision extreme på 3. året og har ingenting å utsette på dem enda. Jeg har ikke gjort det, men hvorfor ikke gå over alle sømmene med aquasure e.l. med en gang, som forebyggende arbeid. Man vet jo aldri om man får et mandagsprodukt
  7. Fluebindeteknikker en og to er veldig bra bøker. Og for itte å glømme'n Lennart si bok. Tror kanskje du vil lære mest i fluebindetek. bøkene, men det er nesten ingen fluemønster der. Men det er det jo på nettet
  8. Praktiserer du C&R? Eller forvaltningsmessig gjenutsetting om du vil...
  9. Jeg bruker blodknuten, tror det er det den heter :? Jeg gjør det fordi jeg ikke klarer åfå den sena jeg skjøter på til å fortsette rett fremover. flere som opplever dette? Og er det noen som vet hvilken av kirurg eller blodknuten som er sterkest? Kunne vært morro med en avstemmning for å se hvor mange som bruker kirug og hvor mange som bruker blodknuta .png' alt=':lol:'>
  10. Jeg bruker blodknuten, tror det er det den heter :? Jeg gjør det fordi jeg ikke klarer åfå den sena jeg skjøter på til å fortsette rett fremover. flere som opplever dette? Og er det noen som vet hvilken av kirurg eller blodknuten som er sterkest? Kunne vært morro med en avstemmning for å se hvem som bruker kirug og hvem som bruker blodknuta .png' alt=':lol:'>
  11. der sier du no! Nå fikk jeg jaggu lyst på et gjeddebeist
  12. Hvor i Glomma er det fint å fiske harr? Har liten kunnskap til denne elva. Gjedde er jo også veldig interresant her
  13. Var en tur i G lågen idag. Masse liv å bra fiske Litt mye småharr,men fikk jaggu en på 700g. Harren er kanskje ikke like kresen som ørretten, men veldig morro fordet! Glad jeg kan nyte fiske å friluftsliv selv om ikke turen og fisket ble helt det samme som i tørrfluelandet eller i Flyt av Lars Lenth for de som har lest den.
×
×
  • Opprett ny...