Gå til innhold

Backwinder

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Backwinder

    UV Lykt

    UV Laser , kjøpt på Gero. Fungerer utmerket men selger unna fluebindesaker som ikke brukes lengre. Selges for 150,- + 35,- i frakt
  2. var ute på Einavatnet i dag , og som årene før på rundt disse tider var det heftige klekkinger av denne døgnflua. Noen som kan hjelpe med å artsbestemme den?
  3. Tusen takk for info , alltid drømt om stor sik på tørrt
  4. Kan jeg driste å spørre hvor man treffer de store tørrflue vakende sikene ? er det fra land i isteren , i isterfossen ?
  5. Det har nok gått inn endel, men de store purkene kommer som regel etter litt senere... Det er langt ifra FOR mye vann i vika, det er bare å flytte litt på seg! Det er mange steder rundt om i vika som er fine på den vannstanden som er nå. Gjeddene går inn på grunnene dem, så det er ikke noe problem. Jeg skal ned en tur i ettermiddag, også tar jeg hele søndagen nedi der tenker jeg! Det ble iallefall tatt endel i starten av uka. Jeg har kun 1 tur sålangt, og fikk 2... 2,5 og 5,2 Kg Hva fisker du med? Og hvordan fisker du? I år gikk det i spinn , fisker så tett ved bunnen som mulig. Og vader sjelden over knehøyde.. Orka rett og slett ikke stå med flue i år da jeg kun hadde ett fast/int coastal snøre tilgjengelig på #7'rn . Ble det noe mer på deg ? mvh TS
  6. Da er det vel så godt som over allerede i vika ... Virka som vannet kom for raskt , så det har ikke kommet inn så mye gjedde ennå.. Fiska tirs og tors og fikk 2 sniper og ei på 4.4 , alt gikk pent tilbake.. Noen andre som har noe å rapportere?
  7. Mye fransk og canadisk som er bra imo Sjekk ut hu dama her http://www.youtube.com/watch?v=TstgT0gvOkA her er endel forskjellige http://www.youtube.com/watch?v=PEF9P75P9ls Canadisk :
  8. http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=4cJBZzN76nE&v=4l-OxIqU0tY
  9. får denne beskjeden da jeg kommer inn på siden: Produktet finnes ikke! kommer det tilbake ? hadde vært en grei sak å ha til enkelte situasjoner.
×
×
  • Opprett ny...