Jump to content

påsan

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About påsan

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  MOSS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo. Hvordan gjør man hvis uhellet er ute?Må man sende stanga til USA? Har handla på xxl nettbutikk,men står ikke noe om hvor man kan sende ved evt en garantisak. Bare nysgjerrig på hvor mye slike 25 år garantier egentlig er verdt og hvor enkelt/vanskelig det er hvis man skulle knekke ei stang om Feks 20 år. Følger jo med garantikort,men virker ikke som om noen gidder å sende inn det.Bare lurer.
 2. Utrolig godt å være igang med tørrfluesesongen.Var litt spredt vaking bare.Så ikke hva de tok,men fikk inntrykk av at bare det var ett eller annet på vannet så tok de.Så den var oppe engang og la ut flua,en brunaktig liten klinkhammer krok 16, der den var oppe.. Og plask så kastet den seg over..Utrolig gøy.Og så fin fisk:-)..Og vi er bare i mai:-)))
 3. Vært ute 3 ganger i Årefjorden ,sist gang i går .Ikke kjent eller sett noenting.Merkelig dødt synes jeg .men det blr vel bedre når vanntempen stiger litt.Noen som foresten har målt vanntemperaturen?
 4. Hallo ,Årefjorden ,både øst og vest er isfritt.Var ute forrige fredag og kasta et par timer uten å få noe.Det ligger i Rygge ,men er jo ikke langt unna Moss.Prøvd der?Eller rundt Danmarksøya iLarkollen ,isfritt der også .Bra steder iallefall.Renere vann og sjøbunn enn i Mossesundet.Skal prøve meg en tur i morra kanskje.
 5. påsan

  Garnfiske

  Hallo ,var en tur og kastet etter sjøørreten i går ,fikk se en kar som satt garn innerst i en grunn bukt ca 100m fra utløpet av en gytebekk.Det kan ikke være mer enn et par meter dypt der .Dette kan vel umulig være lov???Noen folk er fullstendig samvittighetsløse .Fyren var registrert fisker også.Noen som husker regler for garnfiske og vet hvor jeg kan ringe for melde i fra om dette .Bor i Moss.Takk for et flott forum forresten.
×
×
 • Create New...