Gå til innhold

Nordåsvatnet, Bergen


Anbefalte innlegg

  • Svar 111
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Så bra, ser frem til det. Når og hvor blir det da? Daniel, var det deg jeg møtte i ekso i år?

Eg har lokale som me kan bruke der eg bur " Loddefjord " Også får det være opp til folk om det e greit :) Men desverre så ser det ikkje kjempa bra ut for meg på Mandag. Eg jobbe til 1800. Og ikkje heima før 1830. Men viss folk syns det e okey og alikavell vil binde litt utover kvelden, så kan me godt det. Eg pleie ikkje og legge meg før kl.2400-0100. Uannset :D

Også prøve me og få til ein kveld mellom 3-10 Desember. Då e Arild tilstede også. Trur ikkje han seie nei til ein slik kveld heller :) Og Willy!!! Eg har rom til deg :D

JonnyS...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter ein halv time med ingen resultat så sa det seg sjølv at eg måtte komme meg inn i områder med meir fersk-vatn.

Absolutt ingen resultat på hugg statestikken og heller ingen som følgte etter strimeren, og da skjønne eg godt.

Vatne var kaldt :-\ Turen gjekk dermed  lenger inn i Nordåsen for og sjå om fisken var meir bitevillig der vatne e meir brakk.

Kom fram til område med flott strømm og litt krusinga på vatnytan. " Dette kommer til og bli knall " tenkte eg, men etter ca 20 kast og fortsatt ingen hugg, så begynnte eg nesten og tru at dette skulle ende med ein resultat fattig fiskedag, og når eg endeligt hadde ein fisk etter, så var det så vidt den gadd og snuse på strimeren :-\

Okey, det e kaldt, og fisken har sikkert ikkje fått vendt seg til det store kulde sjokket!! Eg sette på ei CDC reke berre for og sjå om den dermed ville ha nåke mindre og gnafse på i roligt tempo.

Legge kastet skrått utover kanten, venter litt, legger stanga under armen og begynner forsiktigt og dra inn. Bevegelsen går i eit og der stopper lina :D Eg gjer den eit lite tilslag, men fisken skjønne ikkje at den har tatt kroken før det har gått fleire sec. Kampen endte med ein flott Sø som fortsatt etter gytinga var ganske slunken :)

Eg fekk eit kjapt bilde også var det ut igjen. Resten av dagen endte med 4 fisk og to på, men sjølv om den første ville ha roligt tempo, så ville resten ha i litt raskere men urytmisk tempo :)

Her e bilde av to av fiskene, der den største var rett over kiloen og den andre 600 gr :)   

post-1116-13949883669229_thumb.jpg

post-1116-13949883669695_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

flott og se at det i fisk i fjorden ! i dag tidlig blir det en tur med den nye bellybåten. få prøvd den skikkelig.

Skitt fiske Steffen. Trur du kjem til og få prøvd ut varmekvaliteten i vadaren også ;D Rekne med at det e Sø du skal prøve deg på??

JonnyS...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ble tur med nye stanga i dag. zpey reeel steel 9" 6# .ble ikke noe annet enn en svær og grisesterk makrell..  bremsen var såpass stram og eg holdt stanga rett i værs og stanga bøyde seg i korken og stangspissen i vannet og ble dradd avgårde av fisken.. helt vilt =P

neida. ikke kaldt med belly no i saltvann,, smule kaldt kanskje på føttene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror vi skal greie å stille selv om det blir litt seint herfra og. Har du plass til alle da, Jonny?

Vi stiller 4 mann. Meg, Waksvik, Marius og Glenn.

Jaudå Daniel!! Plass har me i lokalet her som me bur, men fekk desverre beskjed i dag tideligt frå Fruen at dei skulle ha styremøte der i måro, så dermed ingen binding i måro :-\

Men no skal eg gje beskjed om at eg vil ha det lokalet Fredag 3 dec, så viss det e intresse frå folket fortsatt?? så prøve me på den datoen :)

Der har me bord, stoler, kaffitrakter, kjøleskap til ølet :) pluss lett for dei som skal røyke, berre kan stikke hodet ut på tarasen og gjøre det. Butikken ligge rett nedforbi, så lett for den som vil ned og kjøpe nåke snacks kan gjøre det :) Høyres dette greit ut??

JonnyS...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Opplegget høres veldig greit ut, men jeg må dessverre melde avbud den dagen. Jeg skal på julebord med jobben den kvelden, og må nesten prioritere det.

Tror ikke jeg klarer å binde noe særlig fluer etter det ;D

Det blir kanskje flere ganger.

Martin

Synd Martin, men eg rekne med at det blir fleire kvelder viss det viser seg og være intresse for det :) Og viss det skulle vise seg at fleire ikkje kan komme, så for me finne ein ny dato ;)

JonnyS...

JonnyS...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi stiller vi, Jonny. Den 3. høres bra ut. Vi kommer hjem fra sjøen den dagen, så vi må rekke å dusje og sånn før vi kommer, men etter normal arbeidstid er vi klare! Hvor i Loddefjord er det?

Da høyres bra ut Daniel :) Eg høyre til i Olsvik, sjølve adressa tar me seinare :) Den dagen e eg ferdig på jobb kl.1600. Så etter det så blir det bra, har også nett fått beskjed at lokalet e mitt den dagen, så då e alt godis ;)

Tom... Fluebinde vors e jo ikkje ein dårlig start på julebordet ;D

JonnyS...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Endelig komt meg hjem etter en lang reise fra Mexico!!

Tenkte å ta ein tur i nordåsen i morgen for å roe abstinensene litt :) rapport kommer selvsagt.

Når det kjem til bindekveld blir eg selvsagt med. Meg og jonny binder som regel fluer flere ganger i uken og det er gøy med flere. mer inspirasjon og nye ideer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...