Gå til innhold

Såre hender av mye kasting..


Per....

Anbefalte innlegg

Knotten er DRØY oppi marka her og assa, men værst i tryne. Merker ikke så mye til dem på henda. Kansje de sanser at jeg har klødd meg i skrittet hele veien opp til vannet og blir skremt av aromaen!? :o;D

Sorry for OT...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gliser litt av problemet, siden jeg har arbeidet som tømrer i 35 år ;D

MEN er det et problem for Per må vi tage det alvorligt :)

Per, du må herde dine hender. Grav hagen godt igennem, hug 5 m3 ved hver dag og få deg en pinne med sandpapir pålimt, som du kan sitte å lage unævnelige bevegelser på foran tv'et på kvellen.

Husker som gutt da jeg drømte om å blive stjerne på el-bas. Herdet fingerspisser på vegge, husfasader og alt som kunne skabe et godt lag hård hud.

Tror du må kastetrene veldig mye for å opnå samme effekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Måtte gi meg med kastetrening i hagen i dag siden jeg rett og slett får vondt i henda. Blir helt rød og får iblant blemmer. Dette er jo ubehagelig, spesiellt hvis jeg skal fiske mye over flere dager. Skulle tro det var flere som ble sånn.. Noen tips? Finnes det noen hansker e.l. beregnet til sommerbruk? Holder ikke hardt på stanga når jeg kaster heller, det bare blir slik etter en stund.

Har du en veldig tung stang ?

Hvis håndtaket er noenlunde tilpasset hånda di mht tykkelse så burde den ikke "gnage" i hånda di. Ikke sikker på at jeg har riktig, men det høres ut som om stanga di vandrer i hånda og da vil det bli sårt etterhvert. Håndtaket burde være såppas tykt at det ligger passe fast og nesten stille. Da vil dette problemet iallefall bli mye mindre.

Med et så mykt materiale som kork er det ikke sikkert et par hanske vil løse problemet ditt ?

Bare noen tanker. ,. .

Jan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk til de som har svart noenlunde seriøst. Vet ikke om stanga passer til henda mine, men det føles da slik. Om den er tung eller ikke vet jeg ikke, siden jeg ikke har kastet med så mange andre stenger. :P

har ikke noe å si, etter hvert hvil kastehånda bli vant til det. ikke noe å stresse med :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...