Gå til innhold

omtale av Scott G2 via Google translate ....


Gjest fredrik hoffmann

Anbefalte innlegg

Gjest fredrik hoffmann

Morsomt !

Beskrivelse

Hvis du stengel store, skeptisk ørret med små fluer, lange ledere og lys Tippet, ser ikke lenger etter den perfekte fiske verktøyet. G2 stenger skape tillit og lojalitet. Den kommer fra å vite nøyaktig hvor fly kommer til land og fra å vite at når du kobler den store selektiv fisk på fine tippet, er din stang kommer til å utføre for å lande den. Den G2 kombinerer sammensatte progressive taper design, lå multi-modul ups , og tynne vegger, naturlig finish blanks, passe med den fineste componentry og håndverk. Hva betyr det?

Det betyr at de siste minuttene brukt på hender og knær krøp på plass under en stor riser ikke vil forlate deg lurer på om 7X tippet er en grusom spøk. Den G2, Scott ultimate presentasjonsverktøy.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjører du den gjennom programmet til spansk og så tilbake til norsk blir det slik:

beskrivelse

Hvis du stengel store vakt ørret små fluer, lange ledere og lys Tippet, ser ikke lenger etter den perfekte fiske verktøyet. G2 stenger skape tillit og lojalitet. Den kommer fra å vite nøyaktig hvor flyet skal lande og å vite at når du kobler den store selektiv fisk i god tippet, vil stokk land bli presentert for henne. G2 kombinerer sammensatte progressive taper design, multi-modul og tynne vegger øker, lå naturlig finish blanks, sett med de fineste componentry og håndverk. Hva mener du?

Dette betyr at de siste minuttene er brukt på hender og knær krøp på plass under en stor mengde vil ikke la deg lure hvis 7X tippet er en grusom spøk. G2, Scott endelige presentasjonen verktøyet.

Mye moro man kan ha med Google translate  ;D ;D ;D

7X tippet er en grusom spøk....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest fredrik hoffmann

Ikke minst at stanga kommer til "...å vite nøyaktig hvor flyet skal lande". Ikke verst men slike tilleggsytelser. Må være en reisestang  ;D

Og, "4-piece rods" blir til   "4 stk stenger"    En mye bedre deal for $745 altså !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...