Gå til innhold

Tennisalbue


moby

Anbefalte innlegg

Gjest fredrik hoffmann

Du slutter å kaste med den armen. Desverre.... Her er det uker med hvile som gjelder.  Det hevdes at det tar like lang tid å restituere som å pådra seg dette. Og det stemmer med egen erfaring fra etpar år tilbake.  Gå til legen å få medisin er uansett første bud.

Når det først har begynt vil det raskt forværre seg om du fortsetter... :-[

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begynn å strekke ut.

bøy håndleddet 90 grader ned, rett armen ut, lås fast hånden og vri albueleddet med klokka til du kjenner at det strekker i muskelen som nå er øverst. hold i 20 sekunder, repperter 3 ganger, gjør dette morgen og kveld eller når det passer.

Råd jeg fikk av en fluefiskende lege etter at vanlig behandling ikke hjalp, det gjør musklene lenger noe som igjen gjør at det blir mindre irritasjon på hinnene rundt muskler/sener, lenger muskler gir mer plass.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Triggerpunktnåler, uttøyning, eksentrisk muskeltrening av affisert muskulatur, tverrfriksjonsbehandling, medikamenter. Er mye som kan gjøres. Jeg ville tatt pause 4-5 dager. Kjørt uttøyninger 4 ganger daglig og tverrfriksjon over vond muskulatur annenhver dag, kombinert med voltarenkur.

Det viktigste er at du ikke fortsetter å kaste når det gjør vondt.

Dette går vanligvis fort over, hvis du gjør de riktige grepene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...