Jump to content

@Ksteinhaug

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  132
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by @Ksteinhaug

 1. Vanskelig å si unge mann. Om jeg skulle tippe, så ville jeg gått for tanglopper. Om jeg måtte tippe en gang til, ville jeg gått for mygg. Størrelse vil jeg ikke ha noen formening om. Men vet jeg ville begynt med små fluer. Sikkert med samme resultat
 2. Oppdatert. 3000,- for 9,6 fot inklusive Abel snelle - med backing og Ambush snøre. 2000,- for 8,6.
 3. "Holde det inni meg, liksom"? La det ut her jeg, så tar folk kontakt om de er interessert..
 4. Hei fiskevenner. Har noen stenger jeg leker med tanken å selge. En Meiser 11,7 Highlander Classic, klasse 5/6/7. Solgt.. Videre en Winston B2X, 8,6 klasse 5. Litt farge på korken og litt slit i fargen på nickel silver snelle festet, men ellers super stand. Garantikort. Litt møllspist stangpose, da bikkja har kjedet seg litt, med fullt funksjonibel Så til slutt, en Winston B2x, 9,6 fot klasse 7. Carbon reel seat. Ingen garanti. Godt brukt, men i god stand. Ved nærmere ettersyn av stanga, er det et lite hakk i lakken ved surringen ovenfor korken. Legger ut detaljebilde av dette. Også denne har en custom Abel som kan selges med, som trenger et korkskifte, noe som kommer til å koste et par hundrelapper. Bilder kommer i løpet av uka, og bud mottas. Trenger ikke selge noen av de, så her er det selgers marked
 5. Har en kompis som tenker å ta opp fluefiske, og er på utkikk etter et sett. Fornuftig priset opp til 3k.
 6. Vi er livsfarlige, eller i alle fall er jeg det.. Ble stoppet av utrykningspoliti og måtte blåse, da jeg hadde kjørt noe vinglete forbi en elv i sommer. Måtte bare beklage kjøringen og forklare at jeg var litt over gjennomsnittet fiske inntresert.
 7. Eller noe litt mer stylish?
 8. Taket, fighten. Og i stedet for å fokusere på skuffelse, fokuser på at du fjernet skiiten Hilsen erfaren fjøsfisker..
 9. Testet stanga med ytterligere 4 snører. SA SBT, Wulff FI, Wulff FS5 og Wulff Ambush. Den tar alt, men kommer til sin rett ved lengre klump. Ikke en klump kitte stang etter min mening. Men en presis medium/rask stang som liker å holde line.
 10. Denne er fin Truls. Kan man bare trille den inn blandt annet møblement når man er ferdig
 11. Tror poenget mitt ble litt borte.. Nå har jeg kastet 6'er. Men det blir irrelevant. Poenget var at disse snørene er svært forskjellige. Både i vekt og tapering. Tidal passer nok til favorittsnøret ditt om du velger riktig ifht gram vekt, og hvordan du selv liker å kaste. Den er svært allsidig. Om short er det som passer kastestilen din, så gå for den. Selv liker jeg å holde mye line i lufta til sjøfiske. I elv passet en snøreklasse opp veldig bra, da jeg heller ville skyte line med underhandskast.Stanga virker i alle fall knall for min del
 12. Har testet stangen med outbound (ikke short) og sonar. Begge passet stangen veldig bra. Også testet den med nye Bullet i elv, i en snøreklasse over. Også dette satt bra. Tenker derfor stangen takler det meste av snører, bare de ikke er i nedre del av gram skala.
 13. Jeg er rask med ris, så må jeg også gi ros! Fikk ny stang i posten i dag, med ødelagt topp ring. En hyggelig telefonsamtale og ny stang er på vei i posten med express levering. Sånn skal det være
 14. Utelukkende Aclima net wool. Kaldt når det er varmt, og varmt når det er kaldt. Kaldere, et ekstra lag med fleece.
 15. En ny CND med en ny Lamson ARX og påfølgende nextcast snører. Futen var snill i år.
 16. Nja. Vil vel påstå at SBT ser bedre ut på papiret enn i praksis, så all skyld synes jeg ikke du skal ta!
 17. Hoppe mellom steiner etter passerte 40. Balansen er ikke det den en gang var, bare å innse først som sist.
 18. Dette var perfekt, liggende med dårlig rygg og en kaffekopp på morran! Takk.
 19. "Faglig råd".. Høres skummelt ut, sett i lys av at ministeren er med på å undergrave habilitet til eget forsknings organ. Lurer på hvem som skal sitte, eller sette sammen dette.
 20. Fiskeriminister Per Sandberg gikk hardt ut i en artikkel i BT siste uken, og kritiserer Havforsknings Instituttet sin forskning på lakselus i Hardangerfjorden. Han mener forskere må være "næringsvennlige". Det vites ikke om Sandberg faktisk vet hva forskning er, men han mener at Forskere må tåle å bli sett i kortene. Havforskningsinstituttet har gjentatte ganger invitert til innblikk og debatt rundt forskningen. Men Norske Sjømatsbedrifters Landsforening (NSL) synes forskere er dumme, siden resultatet viser tegn til at oppdrett har negative effekter. Da havforskningsinstituttet vil diskutere forskning, og ikke hvorvidt de er dumme eller ei, har diskusjonen gått i stå. For Fiskeriminister Sandberg, er dette uholdbart da det er store planer for vekst i næringen. Han mener derfor at havforskningsinstituttet må tåle å bli sett i kortene, hvorvidt de er dumme eller ei. Forskning til side. Forskningen er omstridt fordi NSL har kalt dem dumme. Mens makt OG kunnskaps eliten i Norge enes om en felles strategi for vekst i næringen, arbeider fiskere i Hardanger for å bevare genmateriale og bygge opp igjen stammer av laks og sjøørret. Hardangerfjorden ligger brakk, og er i en kritisk fase hva villfisk angår. I enkelte elver har dette vist seg vanskelig, da fisken holder genmateriale fra oppdrettsfisk gjennom flere generasjoner. Prosjektet fortsetter, i alle fall inntil noen skulle kalle det "dumt", og man vil forhåpentlig se resultat av arbeidet om få år.
×
×
 • Create New...