Gå til innhold

Vil du være med til Slovenia?


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen. 
 
Vi sitter nå og planlegger vårens tur til Slovenia. Lotte og jeg reiser etter all sannsynlighet nedover i begynnelsen av mai og blir 7-8 dager.
Etter å ha lagt ut noen videosnutter fra tidligere turer nedover har vi fått en del henvendelser om hvordan, hvor, når osv man bør reise dit.
 
Vi tenkte derfor at vi under vårens tur skulle tilby vår ”ekspertise”, og tilby de som måtte ønske det å henge seg på.
Dette er ikke snakk om noen guidet tur, og vi tar ikke ei eneste krone betalt. Men vi kan være behjelpelige med alt det praktiske rundt denne turen. Flybilletter, leiebil, overnatting, bespisning, fiskekort og selvfølgelig det de fleste er opptatt av, vise vei til de hotte spottene.
Alle kostnader står den enkelte for selv.
 
Vi har tilgang til et leilighetskompleks, med flere leiligheter, sengeplasser, hvor det også er grill og et fint samlingssted på kveldene osv.
Tanken er at folket kjører sitt eget løp på dagtid, enten etter tips fra oss eller surrer rundt på egenhånd. På kveldene kan man samles for juging og sosialt samvær. Rett og slett ha det hyggelig. 
 
Jeg skal være litt forsiktig med å anslå noen eksakt pris for en ukes fiske med overnatting, mat og drikke, for prisene varierer en del på fiskekort i forhold til hvor man fisker (fiskekort er den største utgiftsposten her)
Men å anslå 4-6 tusen kroner pr hodet eks flybillett og leiebil er nok riktig. Er dere f.eks to som deler en leilighet/bil så blir det billigere. mat og drikke er veldig billig ;-)
 
For ikke å ta oss vann over hodet, vil vi ikke ta på oss ”ansvaret” med for mange fluehuer, så det vil være begrenset med plasser. 
 
Slovenia er også litt sårbart med tanke på regn, elvene blir fort brune og store, men det finnes alltid en løsning og en redning. Men vi prøver å legge denne turen til en ganske ”safe” tid.
 
Så hvis du syntes dette høres spennende ut så ta kontakt J
 
 
Lotte & Rune

 

Det er hit vi skal:

 

from http://vimeo.com/user18294167 on https://vimeo.com. Endret av Rune Aasen-Vaksvang
  • Lik 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...