Gå til innhold

Mathias Østlie

Members
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Skulle jeg kun hatt en stang så hadde det blitt en Zpey, og det er kun pga. av servicen deres. Knakk stangtuppen min i bildøra for ett par år siden, ringte Zpey og de sendte meg en valgfri Dreamcatcher med ekspress på dagen. Trengte heller ikke å sende inn stangen som jeg knakk. Tror ikke det er mange som kan konkurere med dem på service.
  2. Kjøpte en Cross 10'7 klasse 7 der for ett par uker siden og det gikk veldig bra, stanga kom etter 4 dager. Bruk Klarna sin 14 dagers betalingsutsettelse da du bestiller fra der så får du sett over varen før du betaler.
  3. Har også sett att switch linene er tunge, er nok mest ment til vannkast de. Er nok helst det stanga mi blir brukt til også. Skal bestille meg Barrio og Ambush lina så får jeg ta det fra der, er litt enklere å velge når du har litt å sammenligne mot :-)
  4. Takk for svar. Finnes disse snørene også som synk eller er det kun flyt? Skal se om jeg finner den Alt om fiske artikkelen Øyvind. Er en Loop Cross S1 jeg har ja.
  5. Prøver å dra i gang igjen denne jeg. Har kjøpt meg 10'7" klasse 7 switch stang nå og sitter å leter etter snører. Stanga skal brukes til streamerfiske. Er helt blank på switch-stenger og snører så derfor spør jeg dere. Om dere skulle hatt ett snøre til både kast over hodet og vannkast, hvilket snøre ville det vært? Spiller ingen rolle om det er skyteklump eller helline.
  6. Lurer på om det blir en Winston B3LS i julegave til meg selv i år, og en Nexus i etter-julegave :-)
  7. Hadde vært gøy å vært med! Om det ikke kræsjer med Island turen så blir jeg med, kan si ifra når dato for Island er satt :-) Mathias Østlie
  8. Gratulerer med det som må ha vært ei fantastisk uke! :-) frister til gjentagelse vell?
  9. Det var synd å høre Lars Erik.. Leser rapporten din når den kommer (y) André - Så innlegget ditt nå, kjenner jeg gleder meg! Tror vi får en helt fantastisk tur! :-D
  10. Noen med ferske rapporter?? :-) vannstand, klekkinger osv. Reiser ut til helga så hadde vært fint med en update :-)
  11. Ring Stjørdal Sportsfiskesenter, mener de har fått inn ett par slike.
  12. Er det like store forskjeller på 8'6 og 9" i klasse 5 og?
  13. Var uheldig å knakk Zpey stanga mi i fjor sommer, da jeg ringte til lageret i Danmark så hadde de ikke deler til modellen min (gammel modell). Ble da tilbydd den nyeste stangserien i valgfri klasse mot att jeg betalte frakten, etter ei uke fikk jeg den nye stanga! Knall service og oppfølging fra første telefonsamtale til lenge etter sanga kom!
×
×
  • Opprett ny...