Anders W Skrevet 30. oktober 2006 Rapporter Del Skrevet 30. oktober 2006 Lurte en i går på en svart Wolly Bugger. 3,8 kg, meget godt fornøyd. Blitt mange turer etter den, så den som fisker får...eller hva Dverak??? .png' alt=':lol:'> Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BjørnarF Skrevet 30. oktober 2006 Rapporter Del Skrevet 30. oktober 2006 Det var en anstendig Havabbor, gitt! Bjørnar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Osprey Skrevet 31. oktober 2006 Rapporter Del Skrevet 31. oktober 2006 Oj oj oj......den var fin ja. Rolf J. F. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dverak Skrevet 31. oktober 2006 Rapporter Del Skrevet 31. oktober 2006 hehehe, fin fisk.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lars M Skrevet 31. oktober 2006 Rapporter Del Skrevet 31. oktober 2006 Ikke misunnelig....... :-& Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Flemming Skrevet 1. november 2006 Rapporter Del Skrevet 1. november 2006 Den var fin ja... Gratulerer!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Davidsen Skrevet 1. november 2006 Rapporter Del Skrevet 1. november 2006 Veldig anstendig eksemplar av arten - og jamvel på flue. MYCKET BRA! Helstekt i ovn? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stein Skjerve Skrevet 2. november 2006 Rapporter Del Skrevet 2. november 2006 kal-l som i supermann? veldig fin fisk! gratulerer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anders W Skrevet 2. november 2006 Forfatter Rapporter Del Skrevet 2. november 2006 kal-l som i supermann?veldig fin fisk! gratulerer. Kal-El som i Supermann, ja... hehe! Hyggelig med tilbake melding fra storfiskerne her på forumet.... (ikke du da Dverak :twisted: ) Noen som har en bra oppskrift på HA... Søkt litt på nett, mange å velge mellom. Noen som har en favoritt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Davidsen Skrevet 3. november 2006 Rapporter Del Skrevet 3. november 2006 Helstekt i ovn - litt mais/oliven-olje i bunnen av forma. Skjær dype kutt(til beinet) på tvers av fisken (noen cm mellom hvert snitt). Gni inn med salt/pepper. Hell litt olje over fisken. 200 grader i en times tid(eller til den er ferdig). Serveres med potet, gulrot, div dampede grønnsaker(asparges er obligatorisk). Til saus benyttes den blanke kjøttsaften som ligger sammen med fisken når den er ferdig. Etter måltidet ser du det kuleste med hele fisken - den har et hinsides ryggbein. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anders W Skrevet 4. november 2006 Forfatter Rapporter Del Skrevet 4. november 2006 Dette skal jeg prøve.... takk for tipset! Skriver igjen etter måltid...! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Davidsen Skrevet 9. januar 2007 Rapporter Del Skrevet 9. januar 2007 Nå, smakte det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg