Gå til innhold

Davidsen

Members
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Davidsen

  1. Den ble veid inn til småpene 6550.
  2. Dato: Søndag 17/12-06 Sted: Nye turstien ved Lauvnes Klokkeslett:0800-12.00 Oppmøte sted/tid: Shell,Egersund klokka 08.00 eller ved parkeringsplassen for turstien klokka 08.05. Fiskeart:Sjø-ørret Utstyrstips: Slukfiske med silde/skjesluker eller wobbler. Fluefiske med streamere. Greit å ta med: Gode klær. Lys. Pakk for bevegelig fiske. Premie til størst sjøørret (over minstemålet på 35 cm): Forundringspakke
  3. Mye flott her - nå er det morgenstundene som gjelder, gjerne med fiskeimitasjoner i grunne viker. Her er resultatet av dagens morgenøkt: Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/5962/15010.jpg Levert av: http://sportsfiske.nu/foto/
  4. Helstekt i ovn - litt mais/oliven-olje i bunnen av forma. Skjær dype kutt(til beinet) på tvers av fisken (noen cm mellom hvert snitt). Gni inn med salt/pepper. Hell litt olje over fisken. 200 grader i en times tid(eller til den er ferdig). Serveres med potet, gulrot, div dampede grønnsaker(asparges er obligatorisk). Til saus benyttes den blanke kjøttsaften som ligger sammen med fisken når den er ferdig. Etter måltidet ser du det kuleste med hele fisken - den har et hinsides ryggbein.
  5. Veldig anstendig eksemplar av arten - og jamvel på flue. MYCKET BRA! Helstekt i ovn?
  6. Tja, Oslofjorden er vel ingen dum plass for en HA satsing. Ut og fisk!
  7. Ble nylig tatt en på 710 på flue i Stokkelandsvannet. I natt meitet jeg denne på 825 i Bråsteinvannet. Noen lokale helter som tar utfordringen? Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/5071/12697.jpg Levert av: http://sportsfiske.nu/foto/ Kremt...jeg fikk et forsøk(selvutløser) pga. batteritilstanden. Men fisken viser jo...
  8. Vel, noen forsøk har det jo blitt - men null fisk på land. Har nok noe med innsatsen å gjøre. Men toget har jo på ingen måte gått for i år.
  9. Som fangstmannen bak nevnte havabbor kan jeg bekrefte at det ER futt i dem. Riktignok tatt på meite, men ja - tenk deg den på flue. Har f.eks. tatt sjøørret på 5,120 i sjø på flue, men havabboren på meitestang bød opp til en råere fight. Muuulig storseien fra i sommer på flue kommer like høyt opp rent fightmessig.
  10. Davidsen

    Multe

    Ser du bor i Arendal - fra dykkerhold har jeg hørt at i år var det MYE multe inne ved strendene i området. I år er kanskje året?
  11. Davidsen

    Multe

    Og her kan du se gutta som kan dette - og ikke minst hvilke fluer som må til. Velg videoklip og multe på flue. http://www.ulk1966.dk/
  12. Og min inbox er plutselig tom...
  13. Ellers et minne fra Mazi - disse er artige å ta på poppere eller gurglere. Her har jeg brukt en flue med kropp av "det som er inne i flytetau". Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/3486/8697.jpg Plogen, slafset, fighten - kjempespennende!
  14. Dette er min flue-pers, og tatt ikke altfor langt fra Hammerfest - Nemlig i Øksfjorden. Din pers er større enn min, Lars M...
  15. Er nok bare laks og havabbor i Norge som matcher sei i så måte. Ble ganske glissent på backingen(150-200 meter) - og det var før jeg i det hele hadde vunnet en cm. Hvor dyktige er fluefiskersidens medlemmer til å tippe vekt? Kjør på.
  16. 25 minutters spenning med 7/8-stang. Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/3486/8700.jpg
  17. Fylkets mest spennende ørretvann er nok - kjedelig nok - Frøylandsvannet. Men om man fisker fra Njåskogen er man jo i relativt naturskjønne omgivelser. Største jeg har hørt om er 7,8 - og det er jo ikke så værst.
  18. Tror nok du må litt lengre opp i fjellet. Hunnevann i Sirdalen er et sikkert tips.
  19. Mine største har jeg tatt på en noe overdimmensjonert kvitebjørn. Bind den på en 2-krok, sett på kulehode og lag halen lang. Største foreløpig er 5120 - tatt under nattfiske i mai.
  20. Davidsen

    Multe

    Der har du en utfordring, ja. Små, hvite magotter til de plagsomme fluene som klekker i gammel tang er mat for dem. En liten hvit larve-imitasjon kan altså være hemmeligheten. Små, svarte tørrfluer har også gitt multe. Danskene har ofte suksess(obs. den kalles tusen-kast-fisken)med grønne fluer som fiskes saaakte.
×
×
  • Opprett ny...