Gå til innhold

Orkdal


streamer

Anbefalte innlegg

  • 4 uker senere...
Gjest Bånngjedda

Fisker du noe særlig i Orkla? (over lakseførende). Var innom en tur i sommer og har aldri vært borti sprekere ørret. Synes det var lite pen fisk der, selv under bra klekking av store vårfluer. Fikk en fin over 40 cm, ellers kun 200-300 grammere. Snakket med noen fiskere og de fortalte om større fisk. Fisket nedenfor Kvikne sentrum. Det var mye fisk, og de var feite, derfor ville jeg tro at noen skulle vokse seg litt større også..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...
  • 5 måneder senere...

Nei, men noen slipper jo alltids unna... Det var ikke mange fiskere her for en del år siden, og da var tilstanden det samme. Men fikk høre at det faktisk fiskes med garn i elva(!) av grunneierne, og da tipper jeg at det ikke er småmasket garn vi snakker om. Da er det jo ikke så rart at småfisken florerer. Tenk om den kunne fått en liten sjanse til å vokse opp, elva har jo kjempepotensiale!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...

:evil: fikk høre av en kompis at han var innvitert med på garnfiske oppe i orkla ovenfor meldal av en grunneier, hørte også at det var observet mye rekeskall på valdene der oppe. Håper bare at dette ikke er sant. Det var jo fra disse kanter at det kom kritrik mot prøvefiske i nedre deler av Orkla. #-o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...