Gå til innhold

1000.- i tippet rett i søpla...


Lars Erik Marcussen

Anbefalte innlegg

Tørrt, mørkt, kjølig og uten direkte sollys.

 

Gud hjelpe meg, jeg skjønner jo nå at jeg burde skrevet inn hver eneste av mine handlinger og bevegelser da jeg startet denne tråden...

Dette er ikke "brukerfeil" - hverken hos meg eller de to andre (mye mer erfarne) fiskerne som opplevde det samme.

 

Det er rett og slett crappy materiale og en advarsel om å sjekke i stedet for å stole blindt på forhandler eller produsent.

 

Ja, du er meget uheldig. Penga tilbake?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rio Fluorflex, Guideline, Orvis, Tiemco Akron, Froghair, Stroft. Alle fra 2X og nedover ble testet. 1X'en var for sterk for den lille vekta mi. Resultat? ALLE manglet ca 40-75% bruddstyrke.

Den verste var en 5X-tippet som bare tålte 500 gram før den røyk.

500 GRAM!

 

Måtte lese hvilke merker du hadde prøvd en gang til.

Jeg var sponset av Rio en periode, og fant at Flouroflex PLUS var det som holdt best. Var ikke helt happy med Flouroflex.

Guideline hva da?

TMC Akron er testet og roset av utrolig mange konkurransefiskere, så her vet jeg ikke hva jeg skal tro. Dette er det første negative jeg har hørt om dette materialet.

Froghair har jeg hørt begge deler om...

Stroft, ingen personlig erfaring, men vi har vel alle sett hva som skjer med den etter en stund  ;).

 

Materialet jeg nevnte tidligere er Riverge Grand Max. Det har jeg brukt i 3 år i NZ (altså 3 HELE år), og er superfornøyd. Samme med fluoroflex plus, som jeg mistenker er samme materiale (er etter sigende kun 3 produsenter av FC i verden, så det begrenser hvor variert det kan være).

Av nylon er jeg rimelig godt fornøyd med Rio, og enda bedre fornøyd med Drennan Double Strength. Alt dette har altså fått kjørt seg under rimelig tøffe forhold og stor fisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...