Jump to content
 • Eksempelflue

  Klikk for stort bilde
  Fluebinder

  Eirik RustenEirik Rusten
  Forumprofil
  Alle fluer

  Publisert 17.04.2017
  Tags

  Fluetype

  Tørrflue

  Imitasjon

  Døgnflue

  Stadium

  Nymfe , Klekker , Dun

  Vann

  Elv

  Art

  Ørret , Harr

  Periode

  Vår , Sommer

  Lokasjon

  Materialliste

  Her vil materialer brukt på fluen listes opp.

  ENGLISH: You are only viewing an example fly, as one must be a paying member of the community to be able to see details of the flies.

  Om fluen / Fisketips

  Heisann!

  Du er ikke logget på forumet som medlem av Norske Fluefiskere og får bare opp dette eksemplet på et insekt. For å kunne lese detaljene om fluen, må du være medlem av denne foreningen. Det er en frivillig forening som drifter fluefiskesiden.no til glede for hele fluefiske-Norge.

  Dersom du allerede er medlem, logger du først på forumet og så kan du gå til Klekkedatabasen og ha full tilgang.

  Dersom du ønsker å bli medlem kan du gå hit og lese mer om hvordan du blir det.

  Bindebeskrivelse

  Her vil du få opp informasjon om hvordan fluen skal bindes. I mange tilfeller en steg-for-steg-beskrivelse også med bilder for hvert steg.

   

  Siste fluer fra Eirik Rusten

 • Topics

 • Posts

  • ooo Fine fluer @Jarle TL trenger nesten bare "lille grå" i boksen, vældi fali faktisk litt irriterende innimellom hvor glad de er i den flua der... Er jo ikke bare i skauen de ikke klarer å la den være i fred.. Hender rett som det er hvis det er trått i elva at jeg putter den på og gjør en liten razzia (når det blæs litt) og det svarer ganske ofte da. LItt lang fortom som til tørrfluefiske i elva typ 18fot og 3 eller 4x spiss... Hadde endel dager i noen klare østlandselver i sommer og den lever
  • Ser bra ut Truls! Mangler vel ikke stort, men jeg utfordrer deg på en maurnymfe. Test det hvis du ikke har gjort det som dropper..  Trenger ikke å være så fancy egentlig med sånne brettabein som jeg suser med. Kan lage som Torill Kollbu's maurnymfe. Legg litt tunt bly i bakkroppen, thorax så binder du inn litt antron eller poly, dubber, spinner ørlite cdc i løkke, surrer den også bretter du over garnet slik at cdc'n splittes... Blir faktisk ganske nice det der..  I ren nostalgi så lagde jeg 4
  • En side av maurboksen fylt opp og klar. Isen kan godt gå snart!   Hei gjest! For å se skjult innhold må du være medlem av foreningen. Klikk her for å lese om medlemskap. Hei gjest! For å se skjult innhold må du være medlem av foreningen. Klikk her for å lese om medlemskap.
  • Guideline costal slow int/float wf6, fått testa og de var eit snøre eg likte godt og kaste med  Hei gjest! For å se skjult innhold må du være medlem av foreningen. Klikk her for å lese om medlemskap.
  • Jeg har størrelse 46, og det er som regel svære og klumpete vadesko jeg får tak i. Det blir ofte ikke sånn kjempebehagelig å gå så veldig mye i dem. 400m hekk kan jeg bare glemme å klare under 20 sekunder, feks. Disse skoene nevnt her, er kanskje de første jeg synes minner mest om å ha på meg "vanlige" fjellsko. Må fortsatt bare glemme 400m hekk på under 20 sekunder, men det er mest fordi jeg er tjukk og lat og ikke pga skoa  
 • Instagram #fluefiskesiden

×
×
 • Create New...