Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Øyvind Jensen

    Øyvind Jensen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      393


  2. Håvard A

    Håvard A

    Members


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      120


  3. Olav Haug

    Olav Haug

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      4 850


  4. Stig Vivelid-Nilssen

    • Poeng

      2

    • Innlegg

      4 089


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 17. aug. 2014 i alle områder

  1. Du kan jo tenke igjennom om det du skriver tilfører tråden til Tom noe positivt/ konstruktivt? Jeg ønsker i hvert fall ikke å lese slikt pubertalt tøys i en tråd som handler om noe helt annet. Beklager Tom at vi sporer av tråden her. Moderator kan gjerne slette det som anses OT.
    2 poeng
  2. Har aldri gjort det, kun spylt dem etter tur da det fort kan henge på litt gruss som sliper unødig på enkelt deler. De skal jo være vedlikeholdsfrie så da får de tåle en støyt!
    1 poeng
  3. Vil ikke akkurat si det.Ikke i det hele tatt egentlig.Som jeg sa,er du en oppgående fluefisker så burde man kunne løse denne oppgaven. Og skauens mann,man kan selfølgelig være oppegående selv om man ikke løser oppgaven,men ikke innen fluefiske eller fluekasting. Tom.
    1 poeng
  4. Jasså...? Det viste jeg faktisk ikke... Men han er vel ikke akkurat den som har mest dilla på det antar jeg...
    1 poeng
  5. Du fikk karra deg ut på dagtid, ja Det gjorde ikke jeg, men jeg hadde en liten ettermiddagstur med bikkja inn til tvillingvanna i nærheten av deg. Et par fine fisk viste seg, men jeg var kledd i joggesko - og det er som kjent rimelig dustete når det kommer til 97% av grunnen rundt dissa vanna, så det blei med kikkinga. Så forresten noen oransje maur i størrelse 16 mellom regnbygene når jeg var ute i går, så ved neste varme og solfylte dag ville jeg ikke nøla med å ta turen innover til vann med potensielle maurkolonier i nærheten. Og dem finnes det jo en hel del av Jeg tar iallfall beina fatt. Hoi
    1 poeng
  6. Fikk endelig til en tur til fjorden for første gang på lange tider. Dro ut i 8-tiden, hadde ikke noe særlig troa, da vanntemperaturen fortsatt er over 20, så jeg orket ikke stå opp tidligere. Oppsøkte sterk strøm, og det tok ikke lange tiden før jeg hadde et lugg. Så et til noen kast senere, og så et til. Bommet skikkelig på tilslaget. Ble stille så jeg flyttet meg, og da tok det ikke lenge før det var et lite lugg med en gang jeg startet inntrekket, satte opp farten, så en liten pause, og der satt den. Sprek sommerørret i god kondisjon ca 800g. Ga en god fight. Gikk tilbake for å fiske samme strekker på nytt. Fikk raskt en til, ca 600g, etterfulgt av flere hugg og en Ørret til på ca 800g. Så tittet sola frem og det ble stille fra ørreten. Horngjelen tok over. Var en del liv på fjorden, en del aktivitet å se. Fisket et par timer til, men bare horngjel, bortsett fra en liten ørret-tass. Utrolig godt å komme igang igjen. Hadde regnet med at det var alt for tidlig enda, men heldigvis så tok jeg feil. Friluftsfjorden!
    1 poeng
  7. Det er en maurbærerbille.... ;-)
    1 poeng
  8. Jeg har alle tre av disse filmene. Så 2'ern igjen i går. Og jeg må si meg imponert over at de filmer den fortvilelsen som rår når alt går galt under den enorme klekkingen. Her er det ikke snakk om å bare filme vellykka fiske nei... Den scenen der to voksne menn sitter i full frust og oppfører seg som små barn, også med kropps-språket, er helt unikt. Særlig doktor'n får seg en skikkelig psykisk knekk, og det er fanken ikke spill asså. Og disse gutta har peiling kan man si. De viser oss andre at det er ingen grunn til å kaste hobby'n på hylla når du blir så rææævkjørt av fisken. Veldig god og ærlig film som viser hvorfor vi elsker å fiske med flue...
    1 poeng
  9. Bruk riktig knytte/danderte fluer, så slepper man slikt tull...
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...