Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Jiggy

    Jiggy

    Members


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      249


  2. Jan R. Abrahamsen

    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 276


  3. Lillevann

    Lillevann

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      2 051


  4. Olav Haug

    Olav Haug

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      4 850


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 05. juni 2015 i alle områder

  1. Liten tur igår kveld. Testa ny stang. Blåste en del men fikk en gedigen horngjel + en mindre. Flyttet oss litt. Fikk en sei av alle ting. Ca halv tolv smalt det på en blank ørret på 1,2-1,4 kg. Veide ikke. Den ble middagsmat. Tok en stor sildeimitasjon. I magen fant jeg sild på 15 cm.
    3 poeng
  2. Tillater meg et lite sidesprang i tråden, da jeg ved å dra dansker inn i tråden, ubønnhørlig måtte trekke på flirebåndet. Et ganske sikkert tegn på at en hadde med dansker i bakken å gjøre, var at de med langrennski, satte seg på t-kroken som igjen da flippa dem rett på ryggen, for deretter å sette seg godt fast mellom ski og støvel. Dette medførte igjen til å de ble slept et stykke oppover i trekket etter hælene så å si. Umulig å ikke flire av det, og hadde jeg styrt heisens start og stopp, så kan det hende at jeg tidvis hadde statuert et eksempel, så de andre tenkte seg litt mer om før de satt seg. Nuvel, nok om det, tilbake til topic... (som jeg for øvrig ikke vet hva er i denne tråden...)
    2 poeng
  3. Herlig å svinge seg i valsen med dissa krabatene om dagen...
    1 poeng
  4. Hei ærede herrer. Hvorfor er de aller fleste fluestenger 9ft? Tom.
    1 poeng
  5. Tull. Det er ikke en ting JB og Lars kan som ikke jeg kan hevde at jeg ikke kan.
    1 poeng
  6. Hva med poeng pr kilo utøver og fratrekk for liter luft mellom utøver og hoppdress? Har dere tenkt på nedbremsningstid til null i forhold til antall registrerte meter hopp? Beklage antallet spørsmål, men hopp engasjerer. Særlig etter at nrk i år Scheiet ut med lite klaging på norske vindforhold i utlandet.
    1 poeng
  7. THJ kalte meg et nett-troll og rapporterte meg til moderator da jeg hevdet at SØ-fiske er fluefiskets svar på dansker i alpinbakken. Dere får "likes". Jeg føler meg forulempet.
    1 poeng
  8. Jeg har fått noen spørsmål på PM om hva som er å betrakte som ekte fluefiske. Visstnok har det også pågått diskusjoner om dette andre steder på forumet. La oss derfor helt enkelt oppklare hva som er fluefiske: Skrått oppstrøms tørrfluefiske i elv med stripefritt flyt der utøveren benytter Göran Andersson-kastet og sveiver med venstre hånd, og hvor det, gud forby, ikke utdeles poeng for fisk man fanger. Stangen skal ha ERN -verdi mellom 4,5 og 5,5 og AA på 60-tallet. Alt annet som utøves med fluestang og "fluer" av alle slag kan sikkert være morsomt, men ikke lat som det er fluefiske. Vær så snill. Sånn da var det oppklart. Flere spørsmål?
    1 poeng
  9. Som nevnt vårfluer, døgnfluer og fjærmygg i ulike stadier alt etter hva som er mest aktuelt for det gitte tidsrommet/ området. I tillegg bør landinsekter som stankelbein og russeflue samt marflo-imitasjoner være fast inventar i flueboksen her oppe. Mange fluemønstre dekker flere insekter, så man trenger ikke gjøre det altfor vanskelig. Kjente fluer som alltid har en fast plass i min boks er: Pheasant tail nymph Gold ribbed hares ear Montana Superpuppan Renaflua Streaking Caddis Marflo (gammarus) Daddy Long Legs Griffits Gnat Russeflue (Bibio Pomonae) Klinkhammer (i ulike størrelser og farger kan denne imitere alt fra fjærmygg-, døgnflue- til vårflueklekkere) Parachute døgnflue og spent spinner Black Gnat Parachute (i små størrelser til røye) Buzzere (fjærmyggpupper) Dette er stort sett fluer du får kjøpt hos gode sportsfiskeforhandlere rundt om.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...