Gå til innhold

Jiggy

Members
  • Innlegg

    249
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Jiggy vant dagen sist 5. juni 2015

Jiggy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

121 Excellent

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Du som sendte meg mld ista ang vadeskoa. Tlf min tok kvelden så har ikke nummeret ditt. Send mld på nytt:) Mvh Hans
  2. Brukt få ganger. Strøken stang. Airflo Ridge Clear FI 6/7 medfølger. Super kombo. Selges for 1500.- + frakt. Kan hentes i Fredrikstad. Har også vadesko av typen Korkers Cross Current med 3 såler. Gummi, filt og filt med studs. Selges billig da de er litt for små. Str 10 men passer noen med 40-41 i vanlig sko. SKO SOLGT! SMS 47350677 Mvh Hans
  3. Jernvare firma har vel sånt som dette. Burde funke bra. Enten bore hull med forsenkningskrue(usikker på holdbareheten da siden plasten er ganske tynn) eller bruke skive. Blir ikke like fint på undersiden men vil jo holde bedre.
  4. Kan du ikke bare finne noe store sånne glatte plugger som du skrur fra undersiden.
  5. SImms G3 Guide. aaaaah. Spent
  6. Ingen problem idet hele tatt å vil nok gjøre det i fremtiden. Å kommentaren min var ikke ment på noe måte negativt til deg Andre. Ref; leser tonen i svaret ditt som litt irritert. Problemet mitt har vært at jeg har vært i den tro at all fisk man får kjøpt er oppdrett. Kan jo kalle det uvitenhet eller bare en mening man har om noe uten og vite helt hvorfor. Sånn som barn. De liker som regel ikke grønnsaker uten at de helt vet hvorfor:) Jeg har tenkt på fisk fra fiskedisken som noe jeg ikke vil ha uten og vite all fakta:) Om det ikke er bare oppdrett og få tak i er det jo veldig bra for da kan jeg meske meg med mer fisk til middag en de stakkars jeg får i løpet av et år:)
  7. I fare for og virke helt tett så trodde jeg nesten all fisk fra fiskedisken eller frysedisken var oppdrett. Laks, ørret fra Peru og torsk etc. Så derfor har jeg ikke vært ivrigst i fiskedisk køen;)
  8. Joda, prøver så godt jeg kan å finne fisk. Vil jo gjerne spise sjøørret også. Gjerne laks også. Da må jeg ta flere fisk en jeg gjør pr dags dato. Nevn gjerne hva som er bra å hva man må holde seg unna:)
  9. Har ikke sett denne facebook tråden det er snakk om. Men om en guttunge kakker en fisk han er fornøyd med så er vel ikke det så farlig. Så lenge han blir opplyst på en ordentlig måte om at sånne fisker ikke egner seg som mat. Når jeg var 9-10 år fikk jeg en 4-5 kilos laks i elva. Gleden var enorm å jeg hang den på sykkelstyret og syklet hjem. Når jeg kom hjem fikk jeg beskjed om at det var støing:( Husker ikke om fisken ble kattemat eller hva som skjedde men fikk iallefall beskjed om at den ikke var egnet som mat. Mulig jeg fikk kjeft også siden jeg husker det så godt:) Når det gjelder C&R så syns jeg det har tatt litt av. Tar man fisk er man morder. Satt på spissen. hehe. Selv slipper jeg ut all fisken men jeg tar også en å annen fisk med meg hjem. I 2015 tok jeg 4 tror jeg. Det spiste jeg med supergod samvittighet. Vil gjerne spise mer fisk en jeg gjør. Det for å lære jentungen at fisk er bra. Det blir et dilemma. Skal jeg kjøpe fjøsfisk ennå jeg ønsker næringen dit peppern gror? Om de ikke får mærene på land da. Som de jobber med i Fredrikstad. Tommel opp. Eller skal jeg for å unngå fjøsfisken prøve å få og ta minst 52 kilosfisker i året eller kanskje 104 halvkiloser for at vi skal kunne spise fisk minst en gang i uka? Det er jo under anbefalt fiske inntak.
  10. Fornøyd med buksa? Klarer ikke velge mellom Headwaterts og G3. Har vurdert Freestone også
  11. Jiggy

    Vadere

    Sjekk ut str guide på www.guideline.no Har ikke så mye å sammenligne med. Jeg hadde Kispiox tidligere. Til prisen en suveren bukse. Meget god passform. Laxa er stort sett lik og er avtageren til Kispiox. Noe mere forseggjort vil jeg si. Syns Kispiox var litt mere baggy eller så har jeg blitt feitere men vekta er omtrent den samme;)
  12. Jiggy

    Vadere

    Åssen str er du ute etter? Har en helt ny Guideline Laxa Vadebukse i str M for salg. Ligger på salgssiden. Ser de har salg på Simms Freestone. Dog ikke goretex.
×
×
  • Opprett ny...