Jump to content

Jiggy

Members
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Jiggy last won the day on June 5 2015

Jiggy had the most liked content!

About Jiggy

 • Rank
  Ivrig

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du som sendte meg mld ista ang vadeskoa. Tlf min tok kvelden så har ikke nummeret ditt. Send mld på nytt:) Mvh Hans
 2. Brukt få ganger. Strøken stang. Airflo Ridge Clear FI 6/7 medfølger. Super kombo. Selges for 1500.- + frakt. Kan hentes i Fredrikstad. Har også vadesko av typen Korkers Cross Current med 3 såler. Gummi, filt og filt med studs. Selges billig da de er litt for små. Str 10 men passer noen med 40-41 i vanlig sko. SKO SOLGT! SMS 47350677 Mvh Hans
 3. Jernvare firma har vel sånt som dette. Burde funke bra. Enten bore hull med forsenkningskrue(usikker på holdbareheten da siden plasten er ganske tynn) eller bruke skive. Blir ikke like fint på undersiden men vil jo holde bedre.
 4. Kan du ikke bare finne noe store sånne glatte plugger som du skrur fra undersiden.
 5. Ingen problem idet hele tatt å vil nok gjøre det i fremtiden. Å kommentaren min var ikke ment på noe måte negativt til deg Andre. Ref; leser tonen i svaret ditt som litt irritert. Problemet mitt har vært at jeg har vært i den tro at all fisk man får kjøpt er oppdrett. Kan jo kalle det uvitenhet eller bare en mening man har om noe uten og vite helt hvorfor. Sånn som barn. De liker som regel ikke grønnsaker uten at de helt vet hvorfor:) Jeg har tenkt på fisk fra fiskedisken som noe jeg ikke vil ha uten og vite all fakta:) Om det ikke er bare oppdrett og få tak i er det jo veldig bra for da kan
 6. I fare for og virke helt tett så trodde jeg nesten all fisk fra fiskedisken eller frysedisken var oppdrett. Laks, ørret fra Peru og torsk etc. Så derfor har jeg ikke vært ivrigst i fiskedisk køen;)
 7. Joda, prøver så godt jeg kan å finne fisk. Vil jo gjerne spise sjøørret også. Gjerne laks også. Da må jeg ta flere fisk en jeg gjør pr dags dato. Nevn gjerne hva som er bra å hva man må holde seg unna:)
 8. Har ikke sett denne facebook tråden det er snakk om. Men om en guttunge kakker en fisk han er fornøyd med så er vel ikke det så farlig. Så lenge han blir opplyst på en ordentlig måte om at sånne fisker ikke egner seg som mat. Når jeg var 9-10 år fikk jeg en 4-5 kilos laks i elva. Gleden var enorm å jeg hang den på sykkelstyret og syklet hjem. Når jeg kom hjem fikk jeg beskjed om at det var støing:( Husker ikke om fisken ble kattemat eller hva som skjedde men fikk iallefall beskjed om at den ikke var egnet som mat. Mulig jeg fikk kjeft også siden jeg husker det så godt:) Når det gjelder
 9. Fornøyd med buksa? Klarer ikke velge mellom Headwaterts og G3. Har vurdert Freestone også
 10. Jiggy

  Vadere

  Sjekk ut str guide på www.guideline.no Har ikke så mye å sammenligne med. Jeg hadde Kispiox tidligere. Til prisen en suveren bukse. Meget god passform. Laxa er stort sett lik og er avtageren til Kispiox. Noe mere forseggjort vil jeg si. Syns Kispiox var litt mere baggy eller så har jeg blitt feitere men vekta er omtrent den samme;)
 11. Jiggy

  Vadere

  Åssen str er du ute etter? Har en helt ny Guideline Laxa Vadebukse i str M for salg. Ligger på salgssiden. Ser de har salg på Simms Freestone. Dog ikke goretex.
×
×
 • Create New...