Gå til innhold

Vinnerliste

  1. eide

    eide

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      7

    • Innlegg

      536


  2. Lillevann

    Lillevann

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      2 051


  3. Bård H Bjerkeli

    Bård H Bjerkeli

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      199


  4. -Lars-

    -Lars-

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      10 780


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 30. aug. 2016 i alle områder

  1. 5 poeng
  2. Aktiviteten på 2016 Bildetråden har vært eksepsjonelt treg, fra min side også. Leika meg litt med makroobjektiv tidligere i sommer.
    2 poeng
  3. En DT line ruller ut penere enn en WF line - som følge av den jevne taperingen som i sin helhet går fra tykkere til tynnere. Her finnes ikke noen vinglete klump. En DT-line er etter min mening i utgangspunktet en line som ikke skal skytes (selv om det selvfølgelig går an), men legges ned pent og pyntelig. Derfor er DT-liner perfekte til delikate overhode presentasjonskast med små tørrfluer. Dersom dere er ute etter liner for å denge tunge fluer ville jeg valgt noe helt annet. Når det er sagt - det ruller godt over med en DT-line, og jeg bruker den i kombinasjon med 450 Hends Camou i 3x. Synes det fungerer glimrende til kosefiske med ZXL'en min. En DT-line vil videre være bedre til lengre vannkast og kontrollert mending da det er lettere å overføre energien fra stangtuppen til den tykkere DT-lina sammenlignet med skytedelen av en WF-line.
    2 poeng
  4. Små-fluer til laksen organisert i ny boks
    2 poeng
  5. Jeg har hatt samme problem, og kranglet fælt med en del dypere stenger. Nå har jeg imidlertid begynt å finne mer og mer ut av det, og da faller de også mer og mer i smak. Gull å kjøre fisk på! Jeg gjorde det på tvangsmetoden. Tok bare med meg den ene stanga på tur. Skulle jeg fiske, så var det ikke noe valg, da måtte den bli brukt. De første turene var mer selvplaging enn kos, men jeg fikk et par fisk og kampen var heftig... Men nå begynner det å hjelp noe alvorlig, og blir mer og mer gøy. Mulig neste bli å teste DT..? Det er jo gøy å lære seg å beherske ulike ting, og kanskje finner man sin optimale kombinasjon.
    1 poeng
  6. Den heter SA Mastery Trout DT, men jeg vet ikke om den er mulig å få tak i lenger i DT-versjon. Har nå kjøpt meg en Loomis Streamdance Trout DT - som jeg tilfeldigvis kom over. Aner ikke noe om den lina, da jeg ikke har prøvd den ennå. Er det stanga, lina eller komboen du ikke er venn med?
    1 poeng
  7. Skulle ikke forundre meg . . . De stemmer jo på Donald Trump der borte, også ;-)
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...