Gå til innhold

Vinnerliste

  1. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 555


  2. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      859


  3. Sputnik

    Sputnik

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      68


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12. jan. 2020 i alle områder

  1. Hei! Jeg er ganske fersk innen fluefiske, og holder fortsatt på å lære meg kasteteknikk Nå som våren kommer etterhvert, vil jeg prøve meg på sjøørret. Hva slags fortom og spiss anbefales til dette? Og hvilke punkter må jeg ta hensyn til når det gjelder valg av fortom og spiss? Slik er utstyret mitt: Stang: Berkley #7/8, tror det er 9 ft men litt usikker. Snøre: Jeg skal kjøpe Guideline Coastal Fast Intermediate eller denne her med Intermediate synk 3: https://www.skittfiske.no/scientific-anglers/201049/sa-ust-sd-shooting-head--hash-7-8-intermediate-synk3
    1 poeng
  2. Veldig upretensiøse greier - fra Greys, 150,- på Gero. Liker disse anonyme svarte boksene, siden de er vanntette. Akkurat denne boksen ble med hjem fordi skummet inni er satt opp motsatt av alle de andre boksene mine. Usikker på om det er «bedre» men det er i alle fall «annerledes» - I might like it?
    1 poeng
  3. Jeg kjøpte meg ny flueboks i går. Som dere ser var det helt nødvendig (ny boks i pappeske i midten. Tror ikke det der er alle.)
    1 poeng
  4. Takk for tips så langt! I tillegg til de andre tipsene j har fått, blir det nok en dag eller to innom her (en forholdsvis velkjent destinasjon jeg har gravd fram selv.)
    1 poeng
  5. Egentlig en en delvis bekk jeg har visst om i alle år. Viste bare ikke at den er så lang ,stor og ikke at den fordums dager ble brukt til fløting. Leste i en rapport om at ph lå på 6,8. Jeg som trodde mesteparten av vannet kom fra et skogsvann jeg har fisket mye i. Tok fullstendig feil. Mildværet gjør en gåtur langs elva mulig. Så får vi se til våren om det er noe fisk der da.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...