Gå til innhold

Vinnerliste

  1. J.E.Hagen

    J.E.Hagen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      116


  2. kenneth Nes

    kenneth Nes

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      45


  3. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 145


  4. bushman

    bushman

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      195


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 15. april 2020 i alle områder

  1. Skal sies at denne ikke er så stor som det ser ut.. Er en liten ørret håv....fisken var 37cm.... Hadde ikke tatt denne og sluppet ut en blank fin på 1,2 om jeg skulle ha meg en matfisk! For matfisk tar jeg innimellom! Hadde ikke planer om det denne gangen bare... Denne var av utmerket kvalitet forresten! Or og Einer røkt! Trur kanskje døm som tar opp mest fisk er døm som fisker mest... Veit om noen som dorger og agner mye etter sjøørreten og er ikke mange ørretene over minstemål som slipper ut igjen der i hvertfall... Trur mange tenker at døm ikke kan skrive at døm tar opp fisk for å ikke bli halshugd på forum/sosiale medier.... Trur måtehold om du heldig er lurt! men å opplyse en uerfaren/uvitende fisker i en eller annen form er veldig lurt!
    4 poeng
  2. Havabbor boxen er fylt opp ... venter på varmere vann i sjøen
    2 poeng
  3. Denne flua har jeg hatt med i boksen siden slutten av 90-tallet. Materialet i bakkroppen er etter inspirasjon i fra Torill Kolbu som lager sine myggklekkere med hackle i stedet for cdc og bakkroppen er av heklet Twinkle. Denne type flue kan lages med andre materialer, du kan f.eks kun bruke bindetråden som kropp og ribbe med en lysere eller mørkere farge tråd. Et, raskt enkelt og godt mønster som egner seg for nybegynnere.
    1 poeng
  4. Siden jeg er i nymfesiget ble det en Twinklenymfe i steden for en twinklemygg med Madeira broderitråd, @Rune Stokkebekk - derfor passer de kanskje bedre å poste her Streit å legge dobbelt og tvinne. Blir litt uforutsigbart hvilken farve som dominerer.
    1 poeng
  5. Fiska litt siste to kvelder. Det var cca 3-4 grader i lufta og ringer frosna når sola gikk ned. Første kveld har jeg fisket med libelle og tatt min første fisk på Rune sin nymfe. Den var så ivrig at den har tatt libelle cca 1cm fra myra og hoppa nesten på den for å fange den. Innspisering av magen viste en del småbiller som jeg fikk lære var lyngbladbiller. Satt meg ved bindestikka samme natt og laget en liten sak av påfulherl og thorax av svart hannenake på kort krok 14. lengde på kroppen var det jeg målte på selve bille, cca 0,5cm. Liten rød tip fra lama hår skulle gi et liten trigger. Neste kveld, gikk jeg over til et annen vann lengre inn i trollskogen og fant et jagende ørret. Sola var allerede over horisonten. Fisken jaga ikke så langt fra kanten og holdet seg nær et synket tre. Jeg satt på min lille sak, kasta ut og kjørte en saaaakte handtvist bare å såvidt holde kontakt med flua. jeg la den stå på et tidspunkt uten å bevege den og da ser jeg plutselig fortommen starter å bevege seg mot bunn sakte. jeg strammer for å gjennoprette kontakt men så er det fisken på andre enden. først tror jeg det er en 200g men plutselig snur fisken og prøver på en utras. etter et par meter mister jeg kontakt, kroken satt dårlig, sannsynlig pga manglende tilslag som var helt bortglemt i sjokk. Fisken kom aldri tilbake og jeg donerte min flua som påske pynt til et stor tre i nærheten av vanna. Prøvde å lage liten liv på blinkestille vanna med chernobyl ant, men uten resultat. Jeg gikk til tjern jeg fisket kvelden før. da var det ordentlig mørk. Samme sted som libelle funka i går, vaka det helt inn til kanten. Staffan sin råd er at om du vil få fisk uansett forhold, sette på en wooly burger og gitt omgivelsene - for eksempel at det var såpass mørk at jeg var ikke i stand å knyte mindre flue enn krok strl #8 så har jeg hørt på rådet hans. Et min senere tar jeg opp øretten på svart wooly. Innspiserte magen, der var det cca 20stk lyngbladbiller. Ikke noe annet. Legger ved bilde av småsaken, den er fort å binde og kanskje hjelper noen fange fisk når det ikke klekker fjærmygg nå på våren?
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...