Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/26/21 in all areas

 1. Har noen nyere fra de, nå har de "long" størrelser. Da kunne jeg gå ned fra L til ML (Medium Long), da fikk jeg rett passform til lengde.
  1 point
 2. Gratulerer med pangstart Truls! Har vært ute en liten ettermiddag/kveld med bare litt makrellaction foreløpig. Fra nå og utover pleier det å være riktig så bra, og i tillegg får man ofte plassene for seg selv. Får prøve å snike inn litt sjøørretfiske mellom livets plikter!
  1 point
 3. Truls

  Sjøørretfiske i sjøen

  Når man treffer, så er det nesten så fjorden koker av sjøørret. Starten på sesongen har gjort meg forsiktig optimist mtp bestanden av sjøørret i oslofjorden. Enten det eller så har jeg bare truffet usedvanlig godt på de første turene. Det gjenstår å se. Fikk nesten følelsen av sjøørretfiske slik "det pleide å være" med i hvert fall 25 stk landet og flere fisk rundt kiloen og godt over, største 1,5 sånn ca, selv om de fleste naturligvis var mindre fisk. Hadde en større fisk som tok flua idet den landet. Plasket til noe alvorlig uti der. Hadde ikke tak i snøret, så ingen kroking, men stakk den nok litt. Gøy å se de er den. Før eller siden sitter den
  1 point
 4. Funker disse hodene kanskje? Rød wire, sort tråd og UV lim.
  1 point
 5. RolvS

  Bead-hack

  Effekten er mer synlig her kanskje:
  1 point
×
×
 • Create New...