Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      5 257


  2. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 555


  3. Tom J. Fillan

    Tom J. Fillan

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      17


  4. Ruben Petterson

    Ruben Petterson

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      270


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 16. april 2022 i alle områder

  1. Måtte ut og prøve gjedda i dag, da jeg regner med at det er fullt på kysten. Traff på en gjedde i drapshumør 🤘 den kom som ei kule fra 3-4 meters dybde og tok rett foran stangtuppen. Det er helt ufattelig hvor raske disse gjeddene er, og det kjenner man jo på hugget også når de tar. Tipper den var på 3,5 -4 kilo.
    2 poeng
  2. Jeg bandt også noen tilsvarende maur som deg Roaas, etter at jeg så en Youtube-video med Davie McPhail. Bandt på krok 10 for å imitere stokkmaur og hadde noe oransje i midten! Gleder meg til å prøve…
    2 poeng
  3. Ny tur i dag. Fikk orkesterplass til en brann jeg ikke har sett omtalt andre steder enn Drammens Tidene. Jeg tror jeg fikk tatt dette bildet relativt tidlig etter at brannen startet. Fikk faktisk fisk i dag. Fant en fin tidevannsstrøm hvor det sto ganske mange. Landet kanskje fem fisk på ganske kort tid, de fleste små trehundregrammere. Den fineste fisken på seks hekto inviterte jeg med hjem til middag. Til å være fem grader i lufta, fire i vannet, nordavind og kaldt regn tidligere på dagen er vel det over all forventning rett og slett.
    1 poeng
  4. Ble ganske raskt ferdig denne og jeg ble egentlig veldig godt fornøyd. Gleder meg veldig til å teste denne på relativ nærdistanse og snikefiske etter halvkilos ørreter i noen mindre skogsvann.
    1 poeng
  5. Da er liming og sliping unnagjort. Slipejobben er veldig krevende når det er så ulik hardhet som det er mellom kork og burl. Men jeg synes resultatet ble ganske bra.
    1 poeng
  6. Venter på at småbarnsfasen er over, so kjem vel diverse idrett og lekser.. berre og håpe sommeren 2039 blir bra for då ska eg fiske heile sommerferien min.... 🤣
    1 poeng
  7. Jeg har fiska en kveld med Scott G. Trivli’ stang det! Har en Helios 2 selv, uten sammenlikning forøvrig. Du får sikkert mye tips om «åh du må prøve begge», «denne stanga fra leverandør X står ikke noe tilbake for de to der» og ikke minst «du blir ikke en bedre fisker av å ha en highend stang.» Drit i alt D der, det er BS. Flere muligheter gjør det bare vanskeligere å velge uten at resultatet nødvendigvis blir bedre. Ettersom du har tatt fram akkurat de to - litt mer presentasjon og litt mindre kastekanon - tenker jeg du har tenkt igjennom hva du er ute etter. Begge stengene er knallbra fiskestenger som sikter på samme fiskesituasjon, og ingen av dem er «best» på objektivt målbare fiskeparametere. Kjøp den som gir deg best følelse når du tenker på at den står i skapet. Eller den du bare liker finishen på. Personlig vil jeg kanskje si at Orvis er for «the scientist» og Scott-stanga er for «the gentleman.» Hvem er du, eller hvem vil du være? Det er ikke objektivt dette. Så d er bare å slutte å late som først som sist.
    1 poeng
  8. Gikk som det måtte gå, dette...
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...