Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/22/22 in all areas

  1. Har hatt noen varierende turer. Et par med lite aktivitet, men nok til at turene ble vellykkede og en tur som var nesten i overkant. Har blitt noen riktig fine fisker!
    1 point
  2. Lå jaggu på backupdisken den der... her er materiallista: Tying Description – Ephemerella nymfe Thread: 12/0 or 8/0 – Brown. Hook: Tiemco 100 size 12, 14, 16 Tails: Bronze mallard. 6 fibres on hook 12, 4 on 14 & 16. Weight: lead, 0,15 for size 12, thinner on 14&16 to keep the proportions. Ribbing: Thin copper wire. Shellback: Turkeyfibres, from tail. Abdomen: Brown marabou. Wingcases: 2 Black goose biots. Thorax: Flyrite nr. 6 & 28 blended 50/50. Legs: Brown partridge. Head: Same as thorax. Her ser du hvordan den er vektet for å sette ting på rett sted...
    1 point
  3. Det burde jeg jaggu huske for det er jeg som har bundet forbildet og satt den der i produksjon. Ligger på en gammal PC 😆 Enten så er det struts over dub eller marabou, jeg mener det er marabou som du fester i tuppa etter å ha stusset de litt... også tvinner du de til et "tau" og surrer da får du tapering som det er på denne og slipper å klippe gjellene til fasong.
    1 point
×
×
  • Create New...