Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Kouzco

    Kouzco

    Members


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1


  2. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 596


  3. Knut Adolfsen

    Knut Adolfsen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      536


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. juli 2022 i alle områder

  1. Hei! Fikk en sjøørret på kroken her for litt. Den var fin i formen, men jeg fikk ikke veid den. Den var 49cm lang fra tupp til tupp. Noen her som klarer å estimere hvor mye den veide?
    3 poeng
  2. Fluedatabasen og Klekkedatabasen var noe som vi lagde for mange år siden, i 2011 mener jeg. Jeg kodet alt fra scratch med PHP, og synes løsningen var veldig flott. Den har jo fungert bra i alle disse årene, men ser at ting kunne vært modernisert. Jeg kodet om hele greiene for 4-5 år siden, og har prøvd å få det mer "integrert" i resten av forumet. Det har funket sånn høvelig greit. Problemet har vært at hver gang forum-softwaren har fått en større oppgradering, må det ha blitt gjort ganske mye rundt disse databasene. Det funker ikke lengre da det tar for mye tid hver gang, og jeg har derfor gjort om hele greiene. All den gamle koden er kastet, og vi bruker i stedet standard funksjonalitet i forum-softwaren. Det betyr nok at ting ikke er like fleksibelt lengre, men mye av funksjonaliteten er beholdt. Noe måtte dessverre kastes på båten, men tror nok vi skal klare oss. Si gjerne fra om dere ser noe bugs i de nye databasene, så skal vi få fikset det. Er det funksjonalitet som savnes veeeeldig, kan vi se om det kan finnes andre løsninger.
    1 poeng
  3. Noen av de første miljøvernere jeg hadde kontakt med var havfruene i wwf, nina jensen og maren esmark begge på marin avdeling, utdannet marinbiologer og dykkere. De sa at nå har du satt igang tanker her "kan man verne en fjord". Generalsekretær dengang var rasmus hannson. Begge damene ble generalsekretærer nina i wwf,maren i naturvernforbundet. jeg har ikke hørt noen av dem nevne vern og rasmus har kanskje gjort det i det siste. Men nå snakker naturvernforbundet om vern og nei til bunntråling. Jeg har aldri snakket om hele fjorden for den går ned til en linje fra langesund til svenskegrensen men et nei til tråling og lysfiske i nasjonalparkene synes jeg høres fornuftig ut i tillegg til i Friluftsfjorden. Jeg drømmer videre og ser at de som kan gjøre noe er redd for å redde fjorden.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...