Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/11/24 in all areas

  1. Idag ble det både litt stang inn og stang ut på Krokskogen. Kom sent av gårde, og det var nesten ingen vulgataer å se. Men noen fisker sa ja takk til en klekker, og det ble et par matfisker med hjem. Men det jeg kommer til å huske fra denne turen var en fisk som gikk rett i et voldsomt utras, og tok med seg hele snøret og en god del av backingen. Temmelig overrasket fikk jeg jobbet den innover, og skjønte at dette var en skikkelig fin fisk. Begynte å se etter håven som lå bak meg da snøret plutselig ble slakt. Krokfestet var for dårlig. Jeg trodde ikke det fantes så stor fisk i dette vannet, men slike overraskelser liker jeg!
    2 points
  2. Da er 4 emner/kit fra Bloke bestilt i klasse 4. 11ft , 9 ft, 8,6ft xl50 og 1st 9,6 ft xgnp eller hva den het🤪 Venter på at de skal dukke opp en av dagene.
    1 point
  3. I tillegg til anker / drivanker synes jeg det hjelper med en ekstra oppblåsbar sittepute som gir noen cm høyere sittehøyde i packraften. Dette gjør det litt lettere å kaste, og mer behagelig å sitte. På stillevann er det stødig nok, men jeg slipper ut lufta fra den ekstra puta hvis jeg skal ut på rask elv, slik at sittehøyden blir lavere.
    1 point
×
×
  • Create New...