Gå til innhold

mhaavald

Members
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av mhaavald

  1. Enig... hva er lav snitt vekt? I Hemsila(elva man ikke fisker i lengre om man ikke samtidig har selskaper på børs) er snitt vekta 3-800 men kanskje mindre fangster, ved Gol camping har jeg stort sett fått ørret rundt 2-300 som jo uansett egner seg ypperlig i stekepanna.... Så...hva er snittet pverfor Ål og hva er menes med "større fisk" nedenfor Gol... :)
  2. Er litt ukjent i elva så jeg havner som regel nedenfor camping plassen der. Fint der, men ikke voldsomt rikt på muligheter. Jeg leste på nettet at oppover mot Ål skal det være noen ok strekker for fluefiske. Har noen noe tips i så måte, her eller via "pm"... Takker...
  3. Hvordan er det med forholdene i elva nå? Er det mer liv? Var der for 3 uker siden og da var det noe kaldt og ikke mye aktivitet. Kanskje bedre nå?
  4. Fiskes det noe særlig med nymfe i elva eller er det mest tørr flue? Fisken jeg fikk var helt stinn av nymfer, ryocophila, hydropsyche, steinfluer...helt proppfull. Trodde derfor at nymfe skulle gi mer hell enn tørrflue, men som sagt, svært lite. Jeg prøvde nymfa litt sjekkisk, men den tok nedstrøms på en opphenger med gullhode. For de som bruker nymfer er det oppstrøms, sjekkisk eller god gammel tradisjonell våtflue teknikk med 45 grader nedstrøms etc....
  5. Hei, var der nå i pinsen. Veldig stille. Lite aktivitet. Fikk 1 grei en og 2 som var for små. Virker som om fisken er på standplassene sine...dvs. ikke mye nok temp for å være aktiv...som vi liker det... Uansett, blir sikkert bedre med litt varmere vær.... hva tror dere?
×
×
  • Opprett ny...