Gå til innhold

Thomas

Members
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Gratulerer.. Artig å se litt annet enn bare ørretfiske her også, selv om jeg fisker mest ørret selv. Har ikke fått prøvd gjedde med flua enda, men virker jo rått.
  2. Thomas

    ATH snelle

    Det er flott, da skal jeg klare å finne ut av det... Takk skal du ha..
  3. Thomas

    ATH snelle

    Takk for svaret. Jeg har den danske utgaven. Leste i en brosjyre en gang at Torkil Damm skulle utføre service på alle modellene, men finner ikke hvor jeg kan kontakte han, eller andre som gjør det. Er det noen i Norge nå som fører ATH i det hele tatt.? Er det no nettside eller tlf til Jagt & Fiskerimagasinet jeg kan bruke?
  4. Thomas

    ATH snelle

    Har desverre vært litt uheldig med ATH snella mi, og skulle gjerne fått reparert den. Lurer på hvem som fører disse i Norge nå.? Eller no plass i Danmark eller Nederland. :?: Har ikke funnet no egen nettside heller, noen som vet hvor? Håper noen kan hjelpe meg.
  5. Dette er ikke akkurat noe direkte svar på spørsmålet ditt, men noe som kansje er enda viktigere enn forskjellige teknikker er at du ikke skremmer fisken. En kammerat begynte med flue i fjor, og han forstod det med å snike seg ned til fiskeplassene, stå i skjul inntil steiner og busker, eller sitte på huk. Ta de første kastene mens du enda er 5 meter fra vannkanten osv. Han fikke mye bra fisk selv om han egentlig ikke har peil på fluer i det hele tatt eller er så flink til å fiske. Som nybegynner kaster man gjerne ikke så langt, og da er det jo spesielt viktig å ikke skremme de fiskene som står innen rekkevidde. Blir du flink til dette vil du fort oppdage hvor mye fisk som står inntil land og innunder myrer rundt om i vannene. Det kan jo godt hende du vet dette fra før, men det er så viktig at jeg bare måtte si det. Lykke til...
  6. Dette er jo klin umulig for deg å få et fornuftig svar på siden det er så mange meninger ute å går. Folk har jo rett og slett forskjellig smak. Syntes selv at Sage har gode stenger, og SLT er jo en bra stang i den klassen. Trur den koster rundt 5ooo og det blir kansje litt voldsomt men de forrutsettningene du fortalte om. Sage har jo også noen billigere serier, men de vet jeg ikke hvordan er. sikkert bra, men vet ikke om aksjonen er den rette på de.. Lykke til...!
  7. Da er ikke det helt lik klemme du tenker på, som det jeg har. Min festes på vanlig måte, men er med roterende hode. Er det ikke engelsk type de kaller det tru(mener å ha hørt det).
  8. Fungerer greit det. Liker den godt selv vaffal. Syntes den er litt lettere å jobbe med en vanlige klemmer, men det er jo ikke akkurat no stor revlusjon. Utgjør liksom ikke no enormt stor forskjell.
  9. Det er klart det finnes stangsett til under 3000 kr som fanger fisk. Men det går jo fort 1000-1500 kr til ei god snelle som er beregnet for saltvannsfiske. og hvertfall det samme for ei stang. Blir selvfølgelig ikke no bedre fisker, og jeg skulle klart å ta like mye fisk med billig stang, men det er snakk om fiskeopplevelsen. Det går jo ann å få fisk på hassel kjepp også vel?
  10. Man må jo fort opp mot 3000 kr for å komme over de værste nybegynnersettene. Har ikke no problem med å svi av litt penger til fiskeutstyr.. det er noe jeg vet jeg kommer til å bruke mye... Har ikke no vanskligheter med å forsvare en stang til 5000kr heller jeg, bare det blir brukt nok.. men mye brukanes til en billigere penge ja, alt etter bruken...
  11. Har ikke anledning til å reise inn på den messen, får heller ta meg en god runde i butikkene hær... Nå har ikke jeg sjekket prisen på SAGE, men regnet med det er litt over min prisklasse i dette tilfellet.. Har en SP-490 og er utrulig fornøyd med den, da er det fort gjort å favorisere et merke forran et annet... Trur det er vanskelig å få annbefalinger ja.. Er kansj ikke så mange stenger som er dårlige, men det er så mye forskjellige ettersom hva en liker av aksjoner osv... Men i dag er det kanon vær her i Grenland, så nå reiser jeg ut og prøver lykken.. .png' alt=':lol:'>
  12. Alternativ: Etter å ha vært i en elv med gyro ? :?: Fisker forresten veldig sjelden i elv selv.
  13. Er det noen nye tips om stenger.. Tenkte å kjøpe meg en til påske. Ca #7 (kansje en 6`er) Får holde med rundt 3000 kr til dette sjøørret fisket, hvertfall for en student. Glad i litt rolige stenger, halvaksjon. Tja, vet egentlig ikke helt hva jeg vil ha, men det er vel noen som har noen tips om hva som er hvert å teste ut.. På forhånd takk...
  14. Gratulerer med flott artikkel Flemming. Er fersk når det gjelder sjøørret, men virket som det var mye fornuftig der.. Var foresten bra fiske i Grenland forrige uke og i hælia. men nå er det blitt forferdelig surt hær.. men er jo lenge igjen te isen går, så det blir nok mere sjøørret..
  15. Takk for det Fishy skal få testa ut en del hær nå ja.. Har mærka at Whiting nakkane er ganske stive. Må prøve å få lagt de litt ordentlig. tidligere sesonger har jeg bare brukt hane hackel av dårlig kvalitet, og da er det ikke tvinning som har vært problemet. Har dårlig med høne hackel av god kvalitet, så da får jeg teste med bra hane og dårlig høne mix.. skal vel få til no..
×
×
  • Opprett ny...