Gå til innhold

Horizon

Members
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Horizon

  1. Er det noen der ute som har erfaring med fordeler/ulemper med korte stenger kontra lange stenger når man skal fiske fra bellyboat. Bruker i deg en 9fots stang som er helt ok, men vurderer å kjøpe meg en #3 som er 8.6 fot. Blir dette for kort til slikt fiske???
  2. Har ikke prøvd Air Cel, men er vullig til å prøve flere typer, så bare kom med flere tips, takk.
  3. Jaja her var det mange gode svar Jeg har vært med mitt snøre på alle turer, det jeg vet, og står for at dette var et nydelig snøre. Det var loop distance, den billige utgaven.
  4. Horizon

    Loop distance

    Er det noen der ute som vet hvor man kan få tak i et Loop distance #3/#5?. Må være et av de beste alroundsnørene som har vært produsert. Passer utmerket til alle kast, toppsnøre på streamdance HLS#5
  5. Jeg mener at Sakshaug sport på Stjørdal tar inn denne.
  6. Har en Horizon 2 delt #3 og den funker som f.... med presentation #4. Vi er tre stykker som har Horizon i forskjellige klasser og alle bruker en snøreklasse over stangklassifiseringen.
  7. Det ser ut som om at vadebukser blir lekk uansett prisklasse. Har 3 kompiser som har kjøpt Simms G3 bukser i år og disse skal være dyre etter det jeg har hørt. Alle 3 lekker, 2 av dem i knærne og en lekker i sokkene.
  8. Hva med Sage launch, det er en kanonstang til ca 2000.- Fikk like gode testresultater i AOF som stenger til tre dobbel pris. Jeg prøvde den selv på Stjørdal sammen med en G.Loomis streamdance glx #5, vi var flere som prøvde disse stengene og ingen av oss kunne fatte å begripe hvorfor loomisen koster ca 4000.- mere.
  9. Horizon

    Bellyboat

    Vurderer å kjøpe en bellyboat, guideline drifter, ser ut til å være en bra sak. Men man må jo ha svømmeføtter og her er det mye å velge i. er det noen som har tips om hva en bør kjøpe.
  10. Jeg tror at det er særlig greyline#5 som skiller seg ut som en toppstang. Jeg har prøvd den en del og tør påstå at den er fult på høyde med for eksempel Loomis streamdance high line speed#5.
  11. Jeg bruker Ray-ban og er storfornøyd med det.
  12. Horizon

    LOOMIS

    Jeg har undersøkt priser på Streamdance serien fra USA og er sjokkert over prisforskjellen i forhold til her hjemme. Det er snakk om mye penger å spare. Jeg har ikke handlet direkte fra USA før og kommer sannsylighvis ikke til gjøre det nå heller, men jeg lurer på hvorfor det blir slike påslag på prisene her i landet, og er det verdt det?
  13. Jeg selv fisker med en todelt Horizon og er veldig fornøyd med den. Den stanga takler det meste. Jeg har selv vært skeptisk til flere deler enn to, men det må vi bare gå bort ifra. Firedelte stenger er gode som todelte. Snakket med en for to uker siden som har den nye serien til Horizon, den er firedelt og han var meget fornøyd.
  14. jeg bruker en LOOP evotec fw 4seven på mi Sage SP#5 og er kjempefornøyd med den. Den er kommet ned i pris nå som LOOP har mistet agenturet på den, tror jeg?
  15. En knallstang til dette er Thomas & Thomas (light presentation)LPS903-3. Dette er en delikat stang å fiske med og ikke minst et smykke å se på!
  16. Loop FW (featherweight) 2six er ei topp snelle med alle kvaliteter. Den topper de fleste tester og er nydelig å se på. Den koster 3550kr, men bør kunne kjøpes for 3000 når du har plaget selgeren nok.
  17. Jeg var i samme situasjon for noen år tilbake. Jeg skulle ha en stang i klasse 3. Hvar ute å prøvde flere stenger og det var vanskelig å bestemme seg. Det endte med at jeg kjøpte en brukt Thomas & Thomas 9 fot klasse 3. Dette er det smarteste jeg har gjort når det gjelder valg av fluestang. Har prøvd et utall av andre stenger i ettertid og for min del er det ingen i nærheten. Denne stanga takler alt fra små fluer til store streamere. Det største er det å kjøre fisk på denne stanga det er en ren nytelse, du kjenner det helt i korken hvordan fisken jobber. Den er like morsom å kjøre bekkeørret på som å kjøre 2kg laks. Jeg synest at den takler bra med vind før den mister noe særlig med kasteegenskaper. Som snøre har jeg kommet frem til at et presantation WF4 Guide Line er det som passer best for min del. Men det er ikke noen stiv og ufølsom stang på grunn av at den takler en klasse over. Jeg kan ikke annet en å anbefale stangen på det sterkeste. Den gir en god kontakt med fisken du er ute etter.
×
×
  • Opprett ny...