Gå til innhold

Finna

Members
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ja det har vært godt fiske i de nedre delene av lågen, men i brufoss fisket der jeg fisker har det ikke kommet helt i gang enda. jeg ser det begynner å løsne nå, men da skal jo selvfølgelig jeg andre ting. Men ferie med barna er bra det også, og kansje en sjøørret i sjøen, eller makrell på grillen.
  2. I Numedalslågen skal man fiske med Orange, og kansje med litt innslag av svart. Sånn er det bare, sier de jeg prater med i elva. Er det noen som vet hvorfor det skal være så forsjellig fra elv til elv. Er det noe i dette eller er dette bare tradisjoner ???
  3. Finna

    spey kasting.

    Takk for god forklaring. Angående det å trene uten å fiske så har jeg prøvd å trene en del før sesongen både på flatt vann og i en liten elv, men det har vist seg at jeg kunn får relevant trening i lakse elva. og når jeg har betalt fiskekort er det jo for galt å ikke ha en flue i enden, det henner jo at jeg får til noen greie kast, om de ikke er lange.
  4. Finna

    spey kasting.

    Jeg hadde min første tur med 2 hands stanga i lakse elva i helgen, og jeg kan vel ikke si at kastinga gikk strålende. Jeg forsøkte meg på Snake roll og vandlig Enkel Spey. mitt største problem var Akeret. Enten så hoppa bare flua på vannet og smalt bakover, men som regel satt det så fast at jeg nesten ikke fikk revet det løst. Er det noen gode tips å få eller er det bare trening trening trening
  5. Finna

    Stanga Knakk!!

    Jeg har ikke fått noen slag på stanga mi, og jeg mener det må være normal belastning det jeg utsatte den for, men nå har jeg jo også blitt låvet ny stang del. Det var glimrende service fra leverandør.
  6. Finna

    Stanga Knakk!!

    Det var den mitterste delen som knakk. ps stanga er 3 delt. Hvis det skal være så sjørt må jeg gå rundt å være livredd for å få Laks
  7. Det er bra at det blir konkuranse, for det er vel ikke tvil om at Orvis tjener store penger på bøtta. Hvis vi ser på hvor mye vi må gi for en vaske bøtte er nok pateneten mye vært, og produksjonskostnadene er nok ikke så mye større for Orvis. En god sammenligning er Bruse ankeret. da patenetn gikk ut flømmet plutselig markedet over av gode kopier til en brøkdel av prisen.
  8. Finna

    Stanga Knakk!!

    Jeg var ute og trenet med min nye 2 hånds stang, en Guideline XP e da den knakk rett av. jeg hadde kastet opp på land i den lille elva jeg trener i og satt fortommen fast i en liten busk, og da jeg la litt press på stanga knakk den. Jeg fikk foresten ny stangdel uten spørsmål da jeg kontaktet Nordic Outdoor, men det jeg lurte på er: Hvor ofte skjer sånne ting, og skjer det med stenger uten feil på?
  9. Den 31.5 sitter jeg nok hjemme og venter med lengsel og smerte på at lakse sesongen skal begynne. Den begynner ikke før 10.06 i min elv. Numedalslågen. Eller kansje jeg kan drøye tiden med litt ørret fiske, eller sjø fiske
  10. Åpnings helga er som sakt tidligere synke snøre. Kast med oppstrøms luft mending. og la snøret flyte dead drift i begynnelsen for at det skal få tid til å synke før du setter fart på flua.
  11. Finna

    Havabbor

    Jeg og en kamerat var ute i pinsen da han fikk to havabbor rett etter varandre. Han tok de på vobler. Jeg fikk bare Hornjel :'( :'(
  12. Jeg kommer ikke til å prøve å velge ut den beste tiden, men bare fiske max når jeg har mulighet. Jeg har desverre ikke mulighet til å ligge ukesvis i elva.
  13. Kjenner du ikke noen Dansker? De setter pris på si Hornfisk
  14. Riktig gode nyheter er det ikke før det er totalforbud mot masseødeleggelses våpen(les garn/not)
  15. Jeg kommer til å spre fiske døgna mine ut over hele sesongen, og kommer nok bare unntaksvis til å prøve Føssa da det er begrenset kort salg og dyrere enn ellers. Jeg kan ikke kaste med to hånds men får et kurs ganske snart . Så da regner jeg med å bli Spay kaste guru innen sesong start
×
×
  • Opprett ny...