Jump to content

Glenn Sörvik

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  1709
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Glenn Sörvik

 1. Kan trakte fela han her også
 2. Faen bror dette er jo som og lese et pornografisk magasin.
 3. Når det gjelder "rust" i surring/ringben så har jeg vel sett og utb dette på de fleste stangmerker. Krakkelert lakk ved ringbenet ergo fukt, og evnt rust.Det finnes de som er flinke og holde stangen godt ved like ,og så finnes det de som er litt mindre flinke .
 4. Jeg mener u-40 er absolutt den beste lakken.Får den som ls supreme og high build.Jeg bruker high builden mest fordi den "setter"seg raskere,Men det krever at du jobber hurtigere med lakken og har et turtall på ca 14-18 0/min.Ls Supreme er suveren for de som ikke lakker så mye har god tid til og justere underveis.Gulner heller ikke så fort som flex coat.Bruker vel en 8-10 flasker i året med high builden og herder alltid perfekt.
 5. Hvis du ikke får tak i lakk så har Gero u-40 som er veldig bra.
 6. De stengene Roger selger på Ebay er Im6 graphite men de er helt ok til den prisen,noen er topp tunge og under klassifisert. Ville satset på cts blanks,helt suverene.Kan også velge aksjon/farge på blanks.Har bygd opp en del av de og er veldig fornøyd med finish kvalitet. Mx affinty er en fin serie. Ellers gå for u-40 lakk (ls supreme eller high build)best there is. Her er noen stenger jeg har bygd
 7. Her går det i en 13fot candy rød cts affinity,en burkheimer to-hånds,cnd to-hånds og lakkering av en sage rpl+286+div små prosjekter. Har jeg mye og gjøre JA. Legger ut noen bilder når disse er ferdig.
 8. Blir siste i kveld skal på ski i morgen Favoritt bandet til meg og Robb for "noen"år siden..
×
×
 • Create New...