Gå til innhold

Eppaen

Members
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Eppaen

    Fiske i drikkevann

    Her er det vel ikke lov, men ingen bryr seg.
  2. Har hørt om den flommen i dag ja, men det kan jo ikke være helsvart siden det muligens står en svart mesedes ved elva alikevel Kommer mer enn gjerne bort og slår av en prat jeg. Snakkes kanskje da.
  3. Gikk og furtet en stund etter at jeg fikk beskjed om å stille i komfirmasjon på Sand 2 mai, men det var før jeg fant ut at de åpnet for ørret 1 mai:) Nå reiser vi inn fredag-søndag, og jeg har fått tilatelse til å tilbringe hele lørdagen ved elva. I tillegg medles det om finvær:) Problemet mitt er at jeg aldri har vært ved elva. Har lest trådene på forumet som omhandler dette, men skulle gjerne hatt noe litt mer spesifikk info. Vi har leid ei hytte like ved mo laksegård. Har forstått at det beste er å kjøpe kort av en Jone Mo? Hvor bor han? I hvilken sone bør jeg kjøpe kort? Er det noe poeng å være tidlig i elva eller kommer ikke klekkingene igang før litt utpå formiddagen? Ellers håper jeg noen kan være behjelpelige med annen "nødvendig" info. Jeg kommer ikke til å vandre ved denne elva i tide og utide, så dersom noen vil gi meg noen "hemmelige" tips på mail kommer disse mest sannsynlig kun til å bli brukt en gang (lørdag 1 mai 2010). Mvh Espen
  4. Hørtes VELDIG interessant ut! Hadde jo vert kjekt å samlet en liten gjeng fra Stavanger og tatt turen.
  5. Snorkel ja!! Kjempe ide! Takk for link, ikke umulig at dette blir løsningen:)
  6. Jeg har mange ganger ønsket å kunne sovne på ryggen, har "trent" på dette også, men har ikke nubbesjans (dersom jeg ikke er helt utkjørt eller kanakkas). For å sovne må jeg ligge på magen, armene ned langs siden og jeg må helst ha dyna over hodet (har kjøpt ekstra lang dyne for dette). Når jeg ligger slik er det da bare nese og munn som er "fri". Noen synes kanskje dette er litt sært, men vi er flere som har det sånn. Problemet blir da når jeg skal sove i soveposen. Disse er konstruert for å sove på rygg. Jeg snur da soveposen sidelengs for å komme i possisjon, men da blir den for smal og veldig trang. Spørsmålet er om noen vet om soveposer med hullet på siden? (Egentlig burde det vært hull på vær side, for jeg pleier veldig ofte snu på hodet når jeg sover, men kan ikke være kravstor i felt.....)
  7. Har også en sånn, kjempefornøyd! Pointeren min er kun muskler, så det går en del brennevin oppi der....(må pakkes godt da, i tilfellet vi treffer ei rype langs stien :-\)
  8. Takker for svar! Fikk litt å tenke på nå...skal prøve alle de foreslåtte metoder og gi tilbakemelding om hva som fungerte (håper jeg...) Willy: Er enig med deg at elva kunne trengt flere slike fisker og det er selvfølgelig ikke min intensjon å ta livet av denne skapningen, men bare hilse på. Når det gjelder å fiske opp all småfisken er dette et prosjekt over mitt lille hode. Hadde jeg bodd nærmere ville jeg nok engasjert meg i dette, men bor såpass langt borte at det blir uaktuelt. Når det gjelder forslaget om garn :-\........ Du får tross alt en 3kg ørret på rimi for under hundrelappen.
  9. Gratulerer! Hvor kaldt er det i vannet der du fisker nå?
  10. Blir utrolig fin! Skulle ønske jeg hadde hatt slik tålmodighet...
×
×
  • Opprett ny...