Gå til innhold

morten74

Members
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. http://drobak-baatforening.com/weather/Current_Vantage_Pro.htm
  2. Hvis denne komboen f1.4 ved iso 100 gir en lukkertid på feks. 1/100, må du med f2,8 opp til iso 400 ved samme lysforhold for og få samme lukkertid. Hele blendertrinn. f1-f1,4-f2-f2,8-f4-f5,6 osv Hele iso trinn 100,200,400,800,1600 osv Husk at dybdeskarpheten også blir veldig liten ved store blendere (lave f tall)
  3. morten74

    oslofjorden

    http://drobak-baatforening.com/weather/Current_Vantage_Pro.htm
  4. Ta med deg to-hånds stanga,den er perfekt.Det er ikke plass til kast over hodet så ett eller annet form for vannkast må mestres.Du behøver ikke kaste langt.(det er ett par plasser hvor det kan kastes over hodet, men det er litt lite vann for de plassene) Når det er bra i den elva ? Det er aldri bra i den elva, men fin elv med en liten mulighet for og få fisk.(det er tatt 4 laks på 7 dager etter åpningen) ngofa.no
  5. Tror det er fra E6 til sølvstufoss som er strekningen det må kjøpes kort på. Nå lurer jeg jo litt på hva planen din er ? Er det gjeddefiske som er planen nedenfor E6 ?
  6. Ser bra ut de fluene. Sliter litt med at de dumbell øynene og vingen vrir seg på krokskaftet etter litt bruk. Noen tips ?
  7. Grandes hadde , men manglet noen av fargene jeg ønsket. Anglers Workshop hadde alle farger og til ca. 15 kr pr. pakke. Takk for svar.
  8. morten74

    slf saltwater

    Hvilke butikker har slf saltwater dubbing ? (butikker i oslo området eller nettbutikker)
  9. tja si det ... windows xp og ie6 eller 7.
  10. Jeg fikk også security tool viruset. Startet maskinen i sikker modus og fikk slettet det. Etter det "husker" ikke maskinen brukernavn og passord til div forum.Må logge meg inn på nytt hele tiden. Har ikke logget meg på nettbank enda før jeg er sikker på at møkka ikke ligger og lurer i bakgrunn. Er helt udugelig på data når ting ikke virker.Hvor finner man innstillinger for valg om maskinen skal huske brukernavn og passord ?
  11. ngofa.no Regner med at du har vært her ? Ellers er elva en varm elv,så bruk små fluer. Rødbrune og sorte fluer er fargene som blir mest brukt og skal være bra.(prøv derfor noe helt annet) Bli ikke stående og denge i en høl men flytt deg litt mellom hølene. De fineste fluehølene er i øvre halvdel av elva. skitt fiske
  12. Det blir tatt noe HA på steilene og ildjærnet.
  13. morten74

    Snørekaos !

    Jeg sveiver snøret nesten helt inn og trer ca 10 cm av spissen ut gjennom ett av hullene siden på snella. Er da 100% sikker på at det ikke har blitt noe krøll.
×
×
  • Opprett ny...