Gå til innhold

gram

Members
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Helt klart burde det vært rødt kort til Carrager. Men ta en titt på vandersar når han løper for klage på 1-0 målet. Se på hvor han plasserer armen når han løper forbi Kuyt
  2. Var der for et par år siden og kom i prat med et par lokale, de sa det var blitt mye gjedde i snarumselva.
  3. Du får si ifra når det blir isfritt, så kan det jo hende at jeg dukker opp for å prøve på gjedda.
  4. gram

    Tisleia

    Har vært der i uke 25 eller 26 fire år på rad. Vannstanden var de 2 første åra veldig liten de 2 neste allt for mye. I fjor hadde de slipt ut så mye vann at elve bunnen var helt gjort om. Første året vi var der, var det kjempe vær. Da traff vi på en heptagena sulphuera klekking var gult over allt.
  5. Mange som fisker med flue er nok nedlatende om andre som ikke fisker med flue. Første året jeg fisket med flue, var vi et par stk som var på tur. På kvelden satt vi ved elvebredden med markstanga, så kom det et par karer som bare fisket med flue. De klarte da å lire ut av seg at hvis vi skulle bli gode fluefiskere måtte vi knekke markstengen og kaste de opp i trærne. Men nå er det flue som gjelder,så sant ikke ungene er med. Da er mark og dupp.
  6. dette handler om planlegging, har pusset opp tre rom denne vinteren. Vi er enig om at oppussing fra mai til september er utelukket. Få kona til å begynne med fluefiske, så er hele problemet løst. Morten Enig Det handler om å si ifra tidlig. Har hatt samme samboeren i 15 år jeg nå. Allerede første året fortalte jeg at sommeren var hellig... Glemte det du i nyforelskelsen eller Gram?? ;D Begynnte med flufiske 4 år etter at jeg traff samboeren, så der var vel det løpet kjørt allt. Lo meg skakk av forslaget til lillevann. Er mange bra forslag her, er vel bare å brette opp armene å få det gjort.
  7. Overtids grensen er allered nådd for lengst og ekstra pengane brukt opp. Så her må det jobbes etter det somm kommer inn. Da tar det tid.
  8. I lengre tid har samboeren snakket om å pusse opp heimen, har i 2år klart å få utsatt det. Men nå begynner argumentene å bli borte og jeg frykter jeg snart må krype til korset å begynne. Dette kommer selvfølgelig til å ta litt lang tid da jeg ikke er noen racer på plank, spiker og tommestokk. Hu vil at jeg skal begynne midt i neste måned. Noen som har noen gode argumenter for å la vær.
  9. gram

    Ørret i Telemark

    Når men kjører over flyplassen i notodden og over til Bø renner det ei lita elv langs veien. Har prøvd et par ganger der, har bare fått noen veldig små som så vidt har klart å gape over flua. Er det kjangs for å få noe større der. Er et par fine kulper nedover, men har ikke sett noe som minner om fisk på over 100gram. Noen som har prøvd noe der
  10. Fikk tak i Flugbinding på mitt sett av Lennart Bergquist et par måneder før jul. En kanonbok for fluebinding.
  11. samme skjedde meg istad! heldigvis bestilt en ny hackleklemme som roterer til alle kanter..jeg håper det er gummi i klemma. er så irriterende når hele driten spinner av :'( Hvor har du bestillt en slik klemme.
  12. Du får si ifra når du skal til kongsberg igjen. Passer det kan jeg sikkert vise deg et par gode vann.
  13. Er ikke veldig bra i Jondalselva, vannstanden flyr fort opp og ned også. Vannene oppen for ski anlegget og opp mot knutefjell er det brukbart. Disse vannene blir det satt ut ørret i. Ett par tre av vannene er det tatt kilosfisk i i sommer. Kjører man ut forbi Heistadmoen og opp mot Raje, er det mange fine vann som blir kalket og satt ut fisk i. Blefjell er bra, langevann og noen av små vannene rundt der er blitt kjempebra. Er noen som drar små ørret i fossen i Sentrum også.
  14. gram

    Førde

    Er det mye snø i fjelltraktene der borte. Ser nå ut til at turen blir flyttet til midt i juni. Så da er det vel kanskje ikke fare for flom. Er det fiskbart i elva på denne årstida.
  15. Er vel endel sel rundt Bastøy og Hortens området. Sto en gang og fisket i Frebergsvik i Horten, så en sel ca 20m i fra meg. Denne lå med nesebora i vannskorpa å blåste og da skvatt det en SØ 1 1/2meter rett i været mitt i mellom oss. Var det siste jeg så av fisk den dagen i det området. Så de skremmer vel bort mye fisk.
×
×
  • Opprett ny...