Gå til innhold

Per Ivar

Members
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Per Ivar

  1. Nei, hvorfor spør du om det? Kjøpte disse for et par dager siden hos G-sport Hamar. En solbrille jeg har savna lenge. Terje Sporten i gågata eller Terje?
  2. Jeg og en kamerat lagde streamere kun av materiale vi fant på Husfliden på Otta for to år siden. (bortsett fra kroken da) Tror kreasjonen besto av noe sånn som piperensere, ulltråd og vaskepropplenke til øyne. Sytråd og superlim holdt det hele isammen. Navnet på flua ga seg igrunn selv : "husfliden" Fisk fikk vi på de og...
  3. Gammelt stalltips : Cock-Y-Bondhu!
  4. Ett godt tips er at på denne flyruten har du mulighet til å ha med mer enn 20 kg bagasje uten ekstra kostnader. Husker ikke eksakt men mener det er snakk om 35 kg, fordi ruten går om LA. Så da er det bare å shoppe souvenirer i NZ. Når det er sagt så er transithallen i LA omtrent den kjedeligste plassen i verden jeg har ventet noen gang.
  5. cheers "Pride of the South"
  6. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10035936
  7. Per Ivar

    Tilslag, tørrflue?

    "God save the queen" NZ versjonen av "Takk skal du ha" metoden. Funker den, men du skal jammen være kald når du har sett ørreten i aldre enden på 3 kg stige sakte opp før den slurper i seg flua di og snur ned igjen i dypet.... Æsj, skulle ikke ha svart i det hele tatt, nå drømmer jeg meg ned dit igjen, Tror "takk skal du ha" er en grei regel jeg, etter en stund får man "feelen" og da går alt på gli.
  8. Gratulerer, vet den satt langt inne
  9. Kan lett anbefale den siden ja. Fine bilder fra fjern og nær. Jeg er til og med med på noen. hehe. Vet at børge har mer å by på og så her blir det garantert oppdateringer.
  10. Hei, fisken min jo Ja var fine farger på den der. Fisken var forøvrig 105 cm lang men ble ikke veid. Men mangler nok mange kilo på Robbans rekordfisker i år. Men moro å vise at det er griser i Mjøsa og. Fisken var forøvrig skikkelig "dau". Nesten som å hale inn en stokk. Men moro læll.
×
×
  • Opprett ny...