Gå til innhold

Ese

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Ese

    Gode #4?

    Ser det er mange som skryter av Evolutionstix II. Er dette bare fordi halvparten av de som er aktive her er sponset? Får litt forskjellige inntrykk når jeg blar gjennom arkivet, er ikke ment som et frekt spørsmål. Noen som har prøvd den med sixth sense? 3/4 eller 4/5? Jeg liker snøret, og vil ha noe som passer til den "stilen". Sagen var det litt hissig pris på. Noen som har en de vil selge brukt?
  2. Ese

    Gode #4?

    Hei! Jeg kjøpte en native run #8 på bruktbørsen da jeg tenkte jeg skulle bruke sommeren på laks og sø. Det viser seg at det blir mer fjellturer og fiske i småelver etter ørret, og jeg tenkte jeg skulle kjøpe en god #4 i stedet. Noen gode tips? Jeg blir å bruke den mest til tørt med fine presentasjoner. Gjerne i kombinasjon med airflo sixth sense. Takk!
  3. Det er finnmark da. De får tilbakebetalt en god del studielån osv også. Er vel en del av distrikspolitikken?
  4. 1. Fiske mer enn i fjor 2. Røye over kg 3. Ørret over kg 4. Harr over kg 5. Få laks på flue 6. Få sjøørret på flue 7. Få gjedde på flue Pluss at jeg har lyst på noen sjøarter. Torsk og sei er grei skuring. Flyndre må da gå? Greier jeg å få torsk og sei, pluss fem av de syv over, da har det vært en god sommer!
  5. Oioi.. Gleder meg til sommeren nå!
  6. Det går forsåvidt laks der og. Jeg fikk vite om stedet sent i sommer, så rakk bare hente to sjøørreter på litt over halvkiloet. På en lang markstang.. Var men noen kompiser og sjekket ut forholdene, blir mark da. Blir rapport om dette til sommeren. Er kanskje litt feil å spørre om dette i denne tråden, men hva tar laks/sø som er så smått at det passer på så smått utstyr? Er det noe tørt som kan brukes?
  7. Ok, med litt ettertanke bytter jeg til intermediate. Hadde jo egentlig tenkt å kjøpe et flytesnøre og.. Er det forresten noen som har kjørt sjøørret på #2 stang? Vet det er en syk ting å gjøre, men har en liten elv i nærheten hvor det går en del sjøørret. Hadde vært en morsom og ganske enkel måte å bli god å kjøre fisk på!
  8. Kjøpte meg et 40+ med synk 5. Leste at de synker litt sakte, og det blir uansett stanga til sjøørret, laks og uvær/streamerbanking på fjellet. Så får jeg fisket de dagene #5 og jeg ligger i posen og venter på at vinden skal gi seg når jeg er på langtur.
  9. Funker denne lina til spey/laks og?
  10. Jeg får en g.loomis native run glx '9 #8 i posten til uka. Er ganske klar til å begynne kastetreningen så snart som mulig, så jeg lurer på hvilke snører jeg skal investere i. Jeg tenker å kjøpe to snører i første omgang, ser mange liker airflo sixth sense og at det er på tilbud. Burde jeg velge 7/8 eller 8/9? Snøre nr2 blir et synkesnøre til laksefiske og til streamere mot ørreten. Vet at jeg burde ha tjue synkegrader, men hva er det greit å begynne med? Blir å fiske i små elver for det meste, men kan hende det blir en uke i målselva. Jeg kaster mest over hodet, men jeg skal se om jeg får lært meg å vannkaste litt i sommer. Håper på noen gode og raske svar så jeg får stang og snøre noenlunde likt!
×
×
  • Opprett ny...