Jump to content

Magnus Bakken

Members
 • Posts

  1259
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by Magnus Bakken

 1. Når jeg var på fluebindekurs når jeg var 6år lærte vi 1 flue per kveld. Var eldre deltagere med og, men det var tydelig at det ikke trengte gå fortere. Meget viktig at du som instruktør går rundt til hver enkelt person etter at du har bundet ei flue når de skal prøve seg Lykke til med kurset!
 2. Følger det med fighting butt på #5? http://www.123friluft.no/index.php?main_page=product_info&cPath=48_49_132&products_id=140
 3. Takk for gode svar! Er bare å komme med fler Endret litt på tittelen. Har dessverre ikke muligheten til å legge ut noe mer enn 3499,-, så blir ikke noen luksus stang jeg skal kjøpe.
 4. Har tenkt på å kjøpe ny stang ei stund. Har vision GT4, og den kneler dypt for ørret av litt størrelse. Jeg synes den blir litt slaskete på lange kast med Highwater, så jeg har lyst til å gå til anskaffelse av ei stang som er litt stivere, men ikke en kjepp. Fario frister litt, men med 3/4 aksjon ble jeg litt usikker på om den er ganske lik GT4 som jeg har fra før. Har lyst på ei stang som kan behandle 20M line uten å slite, samtidig som jeg har litt følelse. Tenkte makspris på 3499,- NOK Noen med anbefalinger? Edit: #5.. Stanga må kunne lades greit på 5 som på 20 meter.
 5. Flott å høre at det er mye smått i elva. Rusler ned selv om ikke så alt for lenge, når eksamen/prøvemaset er ferdig.
 6. Spinnerne dine var fine de... Hvis det skal være noe å pirke på må det være å lage et mindre "hode" av bindetråd ved øyet på kroken, få til en 100% jevn kropp og få vingene til å stå 90 grader ut av kroppen (dine er såvidt skjeive)... Dette er bare småpirk som fisken ikke legger merke til, men er morsomt å ha noe å strekke seg etter... Alt i alt fullt funksjonelle fluer.
 7. Dette så kjempeflott ut Øystein!
 8. Hva er oddsen for at dette ikke er photoshop?. For all del, kule bilder. Men en skal ha en del flaks for å få så fine bilder av hoppende regnbue, for ikke å snakke om 2 på en gang.
 9. Takker og bukker Terje! Var litt usikker på om jeg kopierte et gammelt mønster på den første flua, men den er sikkert bundet før.... Første gang jeg bant en slik en så den er ikke så perfekt som jeg ville ha den. Får se om den faller i smak hos rena ørreten til sommeren
 10. Det kunne jeg tenkt meg å blitt med på Andrè. Vil det koste noe?. Hvis så, hvor mye?.
 11. Fin fin snutt Ola... Lurer på om den står der til våren. God bedring
 12. TMC 103BL #13 Flua er hentet fra traileren til "The Fish & The Fly 1". Ikke 100% lik, men ikke så langt ifra... Håper jeg.
 13. kjempeflott at du tar initiativ å får ungene med på fisketur Waffern. Kanskje det blir fluefisker av ham en dag. Ikke nødvendigvis. Nei, men sannsynligvis.
 14. Som det ligger bindebeskrivelser av her inne ? Ligger en dårlig og utdatert video på youtube hvor undertegnede binder princeps: Klipper av halespissene og greier. Bare tull, men du ser da hvordan man lager den.
 15. "Toggi-Sjøørret på mitt vis" - "Mitt liv som sjøørretfisker" osv..... Mannen hadde nok kunnskaper til å lage ei god tykk bok, og hvis økonomien er et problem her og kan det sikkert opprettes et fond for dette i første omgang.... Og jeg synes AoF burde få ræva i gir å lage portrett av mannen for å hedre en person som gikk til de evige sjøørret-marker i sin beste alder.
 16. Eller dum .... Spørs hvordan man ser det.
 17. confused Hvorfor utsette seg selv for noe slikt? Klarer ikke bryte på grunn av nysgjerrighet om hva som kommer om 10 sec... Plagsom "vane"!
 18. Så hele greia.. Noe jeg ikke vil anbefale de som klikker seg innpå tråden, for makan til kvalm video skal man lete lenge etter
 19. Dette ble en dårlig start på dagen. Utrolig trist å høre at Torgeir "toggi" har gått bort. Kondolerer..
 20. Bård & Lars på fisketur Gledelig overaskelse at kammeraten ville se på den. Prøver å få han skikkelig hekta på fluefiske. Han er godt igang allerede.
×
×
 • Create New...