Gå til innhold

André H

Members
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av André H

  1. André H

    Flyslingers

    Hei godtfolk! Da er bloggen oppdatert med litt tropisk fluedenging i Costa Rica. Det er helt greit å denge fluer etter monsterfisker i så flotte omgivelser gitt. Men vi er fortsatt like glad i fisket her hjemme og om ikke lenge setter vi snuta nordover for å denge litt både i Finnmark og på Island. Må sesongen fortsette like bra som den har startet! Anyways, sjekk ut bloggen for litt bilder. flyslingers.wordpress.com
  2. Blogg oppdatert med litt tropisk gledesfiske.
  3. Helt greie bruksbriller dette, spesielt med tanke på prisen. Bestilte 4 par fra Amazon til 12$ stk og fikk dem levert med budbil 2 dager senere.
  4. Svein på Nordisk smilte godt når jeg la dette på disken forrige helg. 40 og 25 punds saltvannstippet, noen gigantiske streamere, vannsikker solkrem og women in waders 2014.
  5. Dette er vel noe av det bedre man kan få tak i til tropisk saltvannsfiske med behov for plass til mye backing. Kjører tilsvarende snelle (NV Monster) i #11/12. Heftig brems..
  6. Var ute et par timer nå, ikke tegn til liv. Mye og misfarget vann... Men det var deilig å få fuktet snøret.
  7. Var der i februar og det var helt klart et av de beste stedene jeg har fisket. Det er enorme mengder med baitfish i området og de større rovfiskene kommer tidvis veldig nærme land (kastehold). Anbefaler en 8# med flytesnøre beregnet for tropiske forhold som hovedredskap. Let etter "bonefish" snører fra produsenter som S.A. og Rio så finner du flere gode alternativer. Bestill også opp en haug av såkalte "Gummy Minnows". Det er disse "fluene" du fanger mest bonefish på fra strendene. De mindre variantene fungerer best, men man får fisk på større utgaver også. Man trenger ikke å dra langt fra hovedhøya for bra fiske. De største benfiskene tok vi fra selve Gran Roche. Kast på stupende pelikaner. Og på strendene rundt de nærmeste øyene cruiser stor bonefish mellom beina på intetanende badere. Det kan også være hensiktsmessig å ha med seg en ferdig rigget stang av litt tyngre kaliber når man er på walkabaout. Gjerne med stålfortom montert før en litt stor streamer. Når man tusler rundt på flatsa ser man ofte stor barracuda... Kan by på artige opplevelser når man står godt utvadet.
  8. Blogg oppdatert med siste rest fra Kola + sesongavslutning her hjemme med fjellørret i oktober etc.
  9. Bloggen oppdatert med litt mer Kola action!
  10. Vel... kanskje en drøy påstand Neida. Det er da mye lettere å skylde på den intelligente ørreten enn sin egen udugelighet når noe går galt.
  11. Da ligger det litt rapporter ute fra Venezuela og turen til Kola.
  12. Vanlig og vanlig, men hvis fisken ikke vaker så er det stor sannsynlighet for at det er mer å spise på under vann og at det er mindre energikrevende. Ørreten er veldig intelligent og vurderer alltid energitilgang vs energiforbruk fortløpende. Til vår store frustrasjon selvsagt. mvh André
  13. Hei Kai og takk for sist! Ser ut som dere hadde en bra tur. Nydelig filmsnutt.
  14. André H

    Kola 2013

    Da ligger første rapport ute på bloggen. Neste rapport blir en oppsummering av fisket i Mystic, Litza. Deretter Dreampool, Kharlovka. flyslingers.wordpress.com
  15. André H

    Kola 2013

    Jeg kan bekrefte puppehysteri i både elvene og i murmansk på kveldene. Presentasjon er nøkkelen til suksess
  16. André H

    Kola 2013

    Hei Kom tilbake igår fra 1 ukes fiske på Kola. Vi var i Mystic og Dreampool Kharlovka. Det var veldig varmt og relativ lav vannstand. Mygg, knott og klegg var tilstede i relativt store mengder. Klekkeperiodene var korte og på natten. Ikke helt optimale forhold, men vi klarte allikevel å overliste noen fine fisker. Gruppa vår var vel oppe i 95 fisker over kiloen. Største var 3,7 kg.
  17. Smålaks på tørrflue høres interessant ut. Send gjerne PM med mer info
  18. André H

    Øst-finnmark?

    Hei! Har 2 uker i finnmark hvert år, men oppholder meg alltid litt lenger vest. I år skal vi først en uke på Kola og deretter 1 uke i øst-finnmark med utgangspunkt i Kirkenes hvor vi har leiebil. Vil da altså være i øst-finnmark 2. uka i juli. Men er rimelig blank når det gjelder gode fiskemuligheter så langt øst. Er da fullstendig klar over at enhver elv nesten helt sikkert vil være mye bedre enn hva vi er vant med her i sør. Men hvis det er noen som kan gi oss noen tips så blir vi meget takknemlige. Etter en uke på Kola kan det hende det er andre ting enn ørret som frister mest. Vi er derfor åpne for generelt gode forslag. mvh André
×
×
  • Opprett ny...