Jump to content

waffern

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  5243
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

waffern last won the day on February 3 2018

waffern had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3482 profile views
 1. Jeg selger en G Loomis streamdance hls glx 905 i meget god stand. Nydelig stang som verken er stiv eller for myk. Kommer med tube. 2000,-.
 2. Det ligger en video av denne på Instagram kontoen min for de som lurer på hvordan den beveger seg. Insta: @nor_fly
 3. Ja, den svømmer med kroken opp. De øynene er slike tunge "dumbells" som vekter flua godt som en clouser.
 4. Denne flua her har jeg jobbet litt med og tilpasset mengde materialer etter hvordan jeg ønsker den skal gå i vannet. Kom til slutt frem til en sammensetning som gir god bevegelse og svømmende gange. Jeg liker kontrasten mellom hvit og rosa/oransje i halen, og med to grizzly fjær og et par strå pearl krystal flash blir kroppen kul under vann. Kaninzonkeren i front er spunnet i løkke, men den blir mørkere våt enn hva bildene tilsier. Øynene er heavy nok til å jigge flua, men ikke så tung at den blir jævlig å hive med. Balansen der er viktig for meg. Årets første sjøørret smalt på denne dykkeren sist helg, og det var en kubbe på 1.5kg. Rå start på en ny fiskesesong.
 5. Nytt år og nye muligheter, ja, for jeg sier i år som i fjor og året før at i år skal det jaggu bli bra! Man må være optimist i dette gamet der vi alltid skal slåss mot værgudene, og skulle det blåse vekk i år også er hele streamerboksen full av nye skapninger. Så jeg slenger meg på bølgen av håpefulle forventninger, og gleder meg til å dra frem min deilige åtte og en halv-foter i jakten på vak. I mellomtiden stripper jeg speyreker og vaskebjørner for harde livet langs østfolds vakre strender og berg. Ønsker dere alle en flott sesong, både salt og søtt!
 6. Blir lett match for den nye winston 4'ern din, Truls! Kul flue!
 7. I disse dager er det jo salg over alt, så skal du ha nytt vadetøy er det lurt å handle nå. Selv kjøpte jeg akkurat et par simms G4 boa satt ned fra 3000kr til 1600kr. Passe fornøyd med det kjøpet.
 8. Sikkert fordi det er mote og kaptial som styrer markedet.
 9. Jeg kan ydmykt og lett skjære det ned til to fluer som leverer hele sesongen, basert på egen erfaring med markafiske. Paraloopklekkeren er den giftigste flua jeg har i min boks og den har levert under mange forhold og klekkinger i både vann og elv for meg. Binder dem i tre størrelser, 12, 14 og 16. Kroppen kan bindes med kun tråd også, så blir den som en mygg å regne. Som nr 2 kommer Runes libellenymfe. Flua som imiterer en av ørretens viktigste næringskilder kan lett gi deg noen pene fisk når vak uteblir, eller når vinden ødelegger tørrfluefiske for deg, og det skjer alt for ofte. Når man ikke kan planlegge ut i fra hva som klekker når mener ihf jeg at det er lurt å ha noe som funker allround uansett forhold og tid på sesongen.
 10. Her binder jeg en av mine for tiden top 3 fluer for sjøørret. Dette er en tydelig blanding av andre kjente sjøørretfluer, derfor fikk den navnet Hybridreka.
×
×
 • Create New...